Zonnepanelen Wolvega

Op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen in Wolvega met een zeer rendabele stroomopbrengst? Stap over op duurzame energie met onze totaalservice en profiteer van alle voordelen van zonne-energie. Door uw eigen groene stroom op te wekken hoeft u geen dure grijze stroom meer in te kopen. Tegelijkertijd is het goed voor het klimaat, omdat uw Co2 footprint verkleint.

We plaatsen uitsluitend zonnepanelen in Wolvega met een hoge stroomopbrengst. Daarom werken we uitsluitend met de beste zonnepanelen voor het beste rendement. De panelen worden geïnstalleerd door onze vakbekwame installateurs die werken zoals voorgeschreven in de wet- en regelgeving.

Laat het werk over aan de experts en stap over op duurzame energie met onze totaalservice. We adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en monteren zonnepanelen in Wolvega. We helpen bij de aanvraag van subsidies en hanteren de beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Waarom zonnepanelen Wolvega?

In Wolvega zijn er jaarlijks gemiddeld 1033 zonuren. Dit is ruim voldoende om een goed rendement te draaien met zonnepanelen. Dan kunt u genieten van de volgende voordelen:

Maandelijkse energiebesparing

Met zonnepanelen in Wolvega wekt u uw eigen gratis groene stroom op. Omdat u gebruik maakt van uw eigen duurzame energie, hoeft u het niet meer duur in te kopen. Hierdoor bespaart u maandelijks een hoop geld op de energierekening.

Verhoog het energielabel en de woningwaarde

Een woning of bedrijfspand met een hoger energielabel staat voor lagere maandelijkse lasten. Door uw eigen groene stroom op te wekken met zonne-energie verhoogt u het energielabel. Uw woning of bedrijfspand wordt dus gezien als energie vriendelijker. Hierdoor verhoogt de waarde met alle bijkomende voordelen.

0% BTW op zonnepanelen

Sinds 2023 heeft de overheid besloten om geen BTW meer te rekenen over zonnepanelen. Hierdoor is de aanschafwaarde van een volledig zonnepanelen systeem in Lemmer aanzienlijk goedkoper geworden. De drempel om te investeren is dus verder verlaagd.

Stap zorgeloos over op zonnepanelen in Wolvega met onze totaalservice

Met onze totaalservice kunt u zorgeloos overstappen op zonnepanelen in Wolvega. Het begint allemaal met een vrijblijvend advies op maat. We komen langs met een adviesplan op maat, die we samen met u doornemen. Zo informeren we u over de verschillende mogelijkheden. Als alles naar wens is gaan we over op de totaalservice:

  1. Het ideale ontwerp voor de hoogste mogelijk stroomopbrengst.
  2. Inkoop van zonnepanelen met inkoopvoordeel waardoor we onze prijzen laag kunnen houden.
  3. Levering van de zonnepanelen, omvormers en benodigdheden op locatie.
  4. Installatie en montage van het gehele systeem.
  5. Instellen van de app en uitleg geven over de functionaliteiten.
  6. Alles netjes afwerken en opruimen

Het leveren van kwaliteit is waar wij voor staan. Daarom maken we uitsluitend gebruik van de beste merken en types zonnepanelen. Als wij uw zonnepanelen in Wolvega plaatsen, dan bent u verzekerd van het beste rendement.

Zonnepanelen Wolvega

Kies voor een betrouwbaar en erkend installateur

Zonnepanelen Friesland is een erkend zonnepanelen installateur. Dit houdt in dat we gecertificeerd zijn om uw zonnepanelen in Wolvega te installeren, met behoud van garantie. Hiernaast leiden we onze eigen vakmensen op, waarmee we ons steentje bijdragen aan de werkgelegenheid in de provincie.

Een greep uit onze keurmerken:

  • InstallQ
  • Sterkin
  • QBISnl
  • Techniek Nederland

We vinden het belangrijk om aan onze klanten aantoonbaar te bewijzen dat we kwaliteit leveren. Daarom worden onze installaties regelmatig gecontroleerd om de bovenstaande keurmerken te mogen dragen. Bij ons bent u verzekerd van een stevige installatie die hevige stromen en windstoten overleeft.

Hiernaast hebben al onze installateurs een uitgebreide interne opleiding moeten volgen. Waar onze jarenlange kennis overdragen wordt, zodat we altijd kwaliteit leveren. Laat uw zonnepanelen in Wolvega installeren door de experts. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Schuin dak van vrijstaande woning met zonnepanelen Wolvega

Welke zonnepanelen subsidies zijn mogelijk in Wolvega?

Er zijn op dit moment geen lokale subsidies beschikbaar voor zonnepanelen in Wolvega. Op de website vindt u de laatste subsidieregelingen van de gemeente Weststellingswerf.

Maar dit betekent niet dat u geen geld kunt besparen met subsidies. Standaard bespaart u een hoop geld omdat er geen BTW meer gerekend wordt over de aankoop van zonnepanelen en de installatie. Dit voordeel is standaard meegerekend in de prijs. Maar hierdoor is zonne-energie sinds 2023 wel veel toegankelijker geworden.

Als we het adviesplan maken bekijken we alle lokale, provinciale en landelijke subsidies. We informeren u over de mogelijke subsidies en helpen bij de aanvraag. Door deze werkwijze zorgen we ervoor dat u een optimaal rendement maakt op uw zonnepanelen in Wolvega.

Zonnepanelen in Wolvega

Terugverdientijd levensduur en garantie

Met onze totaalservice leveren en plaatsen we zonnepanelen in Wolvega met een terugverdientijd van 3-5 jaar. Omdat al onze zonnepanelen een hoog vermogen hebben is de stroomopbrengst hier ook naar. Dit zorgt ervoor dat de investering snel is terugverdiend.

Tegelijkertijd kiezen we altijd voor kwaliteit en besparen we geen geld op materiaal. Hierdoor kan de levensduur van de zonnepanelen tot wel 35 jaar bedragen. Vanuit de producent ontvangt u standaard een garantie van 25 jaar op de zonnepanelen. Hierdoor zit u voor de lange termijn goed en kunt u zorgeloos genieten van duurzame energie.

Als u de zonnepanelen na 3 jaar heeft terugverdiend, kunt u nog 22 jaar lang genieten van gratis duurzame groene energie. Laat direct zonnepanelen in Wolvega plaatsen en profiteer ook van de voordelen van duurzame energie.

schuin dak en plat dak van woning met zonnepanelen in Wolvega

Regionale specialist voor zonnepanelen in Wolvega

Laat uw zonnepanelen in Wolvega installeren door de regionale specialist van Friesland. We leveren onze totaalservice uitsluitend in de provincie Friesland. We willen de kwaliteit van onze service hoog houden en daarom beperken we het gebied waar we leveren. Dit stelt ons namelijk in staat om korte wachttijden te hanteren en de zonnepanelen installaties snel te leveren. We leveren snel, maar nooit gehaast. Want uiteindelijk zorgen we ervoor dat elke installatie perfect wordt afgerond.

Hiernaast zijn we als lokale partij altijd in de buurt. Dit houdt in dat we ook beschikbaar zijn voor onderhoud en het oplossen van eventuele storingen. Het is handig om een partij in de buurt te hebben waarvan u weet dat problemen worden opgelost. Laat ons deze partij voor u zijn.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden voor zonnepanelen Wolvega.

zonnestroom systeem op plat dak van huis
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze Servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat