Zonnepanelen Leeuwarden

Laat uw zonnepanelen in Leeuwarden plaatsen door de regionale Friese specialist. Alle mensen in Leeuwarden kunnen gebruik maken van onze totaalservice. Dit bestaat uit advies, aankoop, levering, installatie en montage van A-kwaliteit zonnepanelen.

Met een gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar en levensduur van 25 jaar kunt u optimaal genieten van groene stroom. De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze eigen vakkundige installateurs. Dit maakt dat wij onze kwaliteit kunnen garanderen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor zonnepanelen Leeuwarden.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Adviesplan zonnepanelen Leeuwarden

Voordat u overgaat op zonnepanelen in Leeuwarden wilt u natuurlijk weten wat het u oplevert. Wij voorzien in een vrijblijvend adviesgesprek en adviesplan. Hierin vertellen we u alles wat u moet weten voor een gedegen besluit.

Waaruit bestaat ons advies?

  • Aantal zonnepanelen
  • Parrallel of serie geschakelde panelen
  • Geschikte omvormers
  • Stroomopbrengst
  • Milieubesparing in CO2 en aantal bomen
  • Terugverdientijd en levensduur
  • Verdiensten met teruglevering
  • Besparing op de energierekening
  • Aantal jaren gratis groene stroom etc.

Wij zijn leverancier van tientallen verschillende zonnepanelen merken. Op basis van uw wensen beoordelen wij welk merk en type zonnepaneel het beste rendement geeft. Daarnaast selecteren we hierbij de omvormers die een hoge stroomopbrengst garanderen.

Op locatie leggen onze Friese regionale experts uit wat de beste opties zijn voor uw persoonlijke situatie. Ontdek de mogelijkheden voor zonnepanelen Leeuwarden.

Zonnepanelen Leeuwarden

Zonnepanelen kopen in Leeuwarden

Bij ons kunt u voordelig zonnepanelen kopen in Leeuwarden. Omdat wij een groot bedrijf zijn kopen wij de zonnepanelen, omvormers en het aansluitmateriaal goedkoop in. Hierdoor kunt u profiteren van ons inkoopvoordeel.

Wij leveren enkel een complete service voor zonnepanelen. Dit bestaat uit de aankoop met inkoopvoordeel, levering, installatie en montage. Alle werkzaamheden worden geleverd voor één vaste prijs. Met onze jarenlange ervaring zijn we in staat om de prijs op maat te maken. Waardoor u niet te maken krijgt met onverwachte kostenverhogingen. Wij geven zekerheid aan onze klanten.

Hiernaast hebben wij grote voorraden van verschillende merken en types zonnepanelen en omvormers. Hierdoor zijn wij in staat om flexibel en snel te leveren. Wij plaatsen uw zonnepanelen in Leeuwarden ook wanneer de leveringen op zich laten wachten.

zonnepanelen kopen in Leeuwarden

Terugverdientijd

5 jaar

Jaarlijkse besparing

€ 1000,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Erkend zonnepanelen installateur

Als Zonnepanelen Friesland zijn wij een erkend zonnepanelen installateur. Dit houdt in dat wij als installateur erkend worden door de meest toonaangevende kwaliteitsregisters waaronder Techniek Nederland.

We zorgen ervoor dat elke zonnepanelen installatie in Leeuwarden wordt uitgevoerd met het oog op kwaliteit en uiterste precisie. Met een incorrecte installatie heeft u een verhoogde kans op storingen en lekkages. Dit gaat ten koste van uw stroomopbrengst en dit willen we altijd voorkomen.

We garanderen een kwalitatieve installatie voor uw zonnepanelen in Leeuwarden. Omdat wij uitsluitend werken met onze eigen intern opgeleide zonnepanelen installateurs, zijn wij in staat de kwaliteit te garanderen.

We geven onze jarenlang ervaring op het gebied van zonne-energie en installatietechniek door aan al onze werknemers. Hier leren ze werken conform de voorgeschreven wetten en regelgeving. Maar leren ze ook onze basisprincipes voor kwaliteit, goede communicatie en meedenken met de klant.

Zwarte pv panelen geïnstalleerd door erkend installateur

Terugverdientijd en levensduur

Kunnen zonnepanelen in Leeuwarden voor u uit? Dit is afhankelijk van de terugverdientijd en de levensduur. De terugverdientijd is het een aantal jaren waarin u de zonnepanelen heeft terugverdiend. Dit ligt gemiddeld rond de 5 jaar.

Hiernaast heb je de levensduur, dit is het aantal jaren dat de zonnepanelen stroom opbrengen. De levensduur van zonnepanelen ligt vaak rond de 25 jaar.

Wij plaatsen dus zonnepanelen in Leeuwarden die gemiddeld 25 jaar stroom leveren. Hiernaast is de investering binnen 5 jaar terugverdiend. Dit houdt in dat u 20 lang kunt genieten van gratis groene stroom.

Echter is dit niet te behalen bij alle huishoudens en bedrijven in Leeuwarden. Maar we kunnen dit wel op voorhand voor u in kaart brengen. Wij berekenen de terugverdientijd en levensduur, voor uw persoonlijke situatie.

zonne-energie systeem op woning met korte terugverdientijd

Subsidies zonnepanelen in Leeuwarden

De overheid vindt het ontzettend belangrijk dat u uw woning of bedrijf verduurzaamt. Daarom zijn er verschillende zonnepanelen subsidies voor Leeuwarden beschikbaar. Naast subsidies zijn er ook voordelige leningen en regelingen voor zonne-energie.

Allereerst kunt u de BTW op zonnepanelen terugvragen. Hiermee bespaart u 21% op de kosten voor aankoop van de zonnepanelen, omvormers, materialen en de levering en installatie. U kunt dus 21% terugkrijgen over de gehele prijs.

Wanneer je op dit moment niet voldoende geld hebt voor zonnepanelen kunt u ook gebruik maken van de Verzilverlening. Hiermee kunt u de overwaarde van de hypotheek inzetten om de woning te verduurzamen met zonne-energie.

Als u op de hoogte wilt blijven van alle mogelijke subsidies voor zonnepanelen in Leeuwarden. Dan kunt u gebruik maken van de Energiesubsidiewijzer. Wij helpen u bij de aanvraag van de alle mogelijke subsidies, nadat we ze voor u in kaart hebben gebracht.

subsidies zonnepanelen in Leeuwarden

Zonnepanelen in Leeuwarden van de specialist uit Friesland

Haal uw zonnepalen in Leeuwarden bij de lokale specialist uit Friesland. Wij leveren onze hoogwaardige zonnepanelen installaties enkel in de provincie Friesland. Hierdoor hanteren we korte reistijden, zodat we onze klanten snel kunnen bedienen.

Elke dag streven wij ernaar om een optimale service voor onze klanten te leveren. Mochten er in de toekomst storingen of andere ongeregeldheden plaatsvinden, dan zijn onze specialisten snel ter plaatste.

Kies ons als uw lokale specialist voor zonnepanelen Leeuwarden.

Zonnepanelen in Leeuwarden
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat