Zonnepanelen Surhuisterveen

Laat uw zonnepanelen in Surhuisterveen installeren door de regionale Friese specialist. Wij ontwerpen, leveren en installeren hoogwaardige zonnepanelen.

De installatie wordt uitgevoerd door onze vakkundige en gecertificeerde installateurs. Hierdoor bent u verzekerd van een stevige installatie, lange levensduur en een hoge stroomopbrengst.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Surhuisterveen!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen Surhuisterveen adviesplan

In ons op maat gemaakt adviesplan voor zonnepanelen in Surhuisterveen informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden. Een van onze regionale Friese adviseurs neemt contact op om uw wensen in kaart te brengen.

Op basis van uw wensen en uw adresgegevens wordt een persoonlijk adviesplan opgesteld. Daarna komen we langs op locatie om het advies met u door te nemen.

Hiervoor nemen we altijd uitgebreid de tijd en u kunt al uw vragen stellen. U zit nergens aan vast, het is vrijblijvend.

Onderdelen adviesplan:

 1. Terugverdientijd
 2. Levensduur
 3. Stroomopbrengst
 4. Besparing op het milieu
 5. Aanwezige subsidies
 6. Benodigde investering voor uw wensen en meer

Wilt u graag op de hoogte gesteld worden van de mogelijkheden? Vraag dan een adviesgesprek aan voor Zonnepanelen Surhuisterveen

Zonnepanelen Surhuisterveen

Subsidies voor zonnepanelen in Surhuisterveen

Ons team van adviseurs zorgt ervoor dat u gebruik maakt van alle subsidies voor zonnepanelen in Surhuisterveen.

Wij brengen de subsidies op voorhand in kaart en helpen bij de aanvraag hiervan. Waar mogelijk nemen we het werk volledig uithanden.

Subsidies gemeente Achterkarspelen:

 1. BTW op zonnepanelen terugvragen: In Surhuisterveen kunt u de BTW op de aankoop en installatie van uw zonnepanelen terugvragen. Dit houdt in dat u 21% van de totale kosten vergoed krijgt van de overheid.
 2. Energiebespaarlening: Dit is een voordelige lening met een laag rentepercentage om de aanschaf van zonnepanelen te financieren.
 3. Energiebudget Nationale Hypotheek Garantie (bouwdepot): Is de Nationale Hypotheekgarantie van toepassing op uw hypotheek? Dan kunt u de hypotheek tot 106% verhogen om uw zonnepanelen te betalen.

Bekijk alle actuele subsidies voor de gemeente Achterkarspelen. Hier vindt u de lokale subsidies voor zonnepanelen Surhuisterveen.

Subsidies voor zonnmepanelen in Surhuisterveen

Wij zijn uw regionale specialist

Als bedrijf zijn we enkel werkzaam in de provincie Friesland. Het is ons doel om de provincie op duurzame wijze te helpen verduurzamen. Dit doen we door enkel gebruik te maken van de meest kwalitatieve materialen. Kwaliteit is duurzaamheid en dat is waar wij voor staan.

Laat uw zonnepanelen in Surhuisterveen door ons installeren. Dan bent u verzekerd van een kwalitatieve installatie die stormen overleeft en zonnepanelen met een uitmuntende stroomopbrengst.

Wij zorgen ervoor dat we kwaliteit leveren bij elk project dat we aangaan!

regionale specialist zonne-energie

Terugverdientijd en levensduur

Gemiddeld ligt de terugverdientijd van onze zonnepanelen in Surhuisterveen op 5 jaar. Dit houdt in dat de volledige investering gemiddeld is terugverdiend binnen 5 jaar.

Afhankelijk van het merk en type panelen kunt u genieten van een levensduur tot 30 jaar. Hierdoor kunt u zelf voldoende stroom opwekken om 25 jaar geen maandelijkse stroomrekening meer te hoeven betalen.

Wanneer u meer stroom opwekt dan dat u gebruikt, kunt u er geld aan verdienen. Door stroom terug te leveren aan het stroomnetwerk, ontvangt u een vergoeding. De vergoeding is afhankelijk van uw energieleverancier, dus zoek dit goed uit.

In ons advies berekenen we de precieze terugverdientijd en levensduur voor uw persoonlijk situatie.

Terugverdientijd en levensduur

Professionele installatie zonnepanelen in Surhuisterveen

Wij garanderen een professionele installatie van zonnepanelen in Surhuisterveen. Waar andere partijen kiezen om te werken met ZZP’ers leiden wij onze installateurs zelf op. Doordat we onze installateurs zelf opleiden zijn we in staat onze kwaliteit hoog te houden.

Onze installateurs werken conform wet en regelgeving en met een oog voor precisie en detail. Dit houdt in dat de installatie niet alleen professioneel wordt uitgevoerd, maar we zorgen ook dat alles netjes is afgewerkt.

We worden erkend door verschillende toonaangevende kwaliteitsregisters voor installateurs:

 • InstallQ
 • Sterkin – De echte installateur
 • QBISnl
 • Techniek Nederland

Wij zijn een erkend installateur. Dit houdt in dat onze installaties regelmatig worden gecontroleerd op kwaliteit. Hiernaast zorgt dit keurmerk ervoor dat u altijd aanspraak kan maken op garantie.

Professionele installatie zonnepanelen in Surhuisterveen

Zonnepanelen totaalservice voor Surhuisterveen

Als bedrijf bieden we een totaalservice aan voor hoogwaardige zonnepanelen Surhuisterveen. Wij hebben een groot team van specialisten die al het werk voor u uit handen nemen. Alles wordt van A tot Z geregeld.

Totaalservice:

 1. Vrijblijvend adviesgesprek en subsidies in kaart brengen
 2. Ontwerp voor optimale stroomopbrengst
 3. Aankoop van zonnepanelen, omvormer en bevestigingsmaterialen
 4. Levering
 5. Installatie en montage van zonnepanelen omvormer
 6. Afwerking van bekabeling
 7. Alles netjes opruimen
 8. Uitleg werking app en omvormer

We maken duidelijke afspraken met u en zorgen ervoor dat wij dit nakomen. Hiernaast leveren wij onze totaalservice voor één vaste prijs die we op voorhand overeenkomen.

Gedurende het proces van de levering en installatie houden we u op de hoogte. Zo weet u precies waar we mee bezig zijn en waarom. Tenzij u zelf graag anders wenst.

zonnepanelen totaalservice voor Surhuisterveen

Wat kosten zonnepanelen?

We zien op het internet vaak gemiddelde prijzen voor zonnepanelen in Surhuisterveen. Maar dit zijn slechts gemiddelden en vormen een slechte weerspiegeling van de werkelijkheid.

De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen zijn namelijk afhankelijk van:

 • Het merk en type zonnepaneel
 • Het merk en type omvormer
 • Montagemateriaal voor een plat of schuin dak
 • De bereikbaarheid van het dak en meer

Daarom komen wij altijd langs op locatie om maatwerk te leveren. Dan kunnen we gelijk het dak van dichtbij bekijken. Hierna ontvangt u van ons één vaste prijs.

Het kan zijn dat er andere aanbieders iets goedkoper zijn. Maar we zijn er zeker van dat we de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Wat kosten zonnepanelen

Zonnepanelen kopen Surhuisterveen

Door middel van onze totaalservice kunt u voordelig zonnepanelen kopen in Surhuisterveen. Omdat wij een grote organisatie zijn, stelt dit ons in staat om groot in te kopen.

We onderhouden goede banden met de leveranciers en zijn grote afnemers. Hierdoor krijgen we inkoopkorting op zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen. Deze korting rekenen we door in de prijs van onze totaalservice, zodat u een betere prijs krijgt.

Op deze manier zijn we in staat kwaliteit te leveren tegen een hele degelijke prijs. Gaat u voor kwaliteit en zekerheid? Schrijf u dan in voor een persoonlijk advies voor zonnepanelen Surhuisterveen!

zonnepanelen kopen Surhuisterveen
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze overige servicegebieden

Bij ons kunt u terecht voor een hoogwaardige zonnepanelen systeem als u in de provincie Friesland woont. Hier vindt u pagina’s over de diensten die we per dorp en stad aanbieden.

Vrijblijvend advies op maat