Zonnepanelen Sneek

U kunt zorgeloos genieten van hoogwaardige zonnepanelen in Sneek met onze totaalservice. Dit houdt in dat we alles regelen van ontwerp tot levering en installatie.

Als bedrijf zijn we een erkend installateur en de installatie wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde installateurs.

We brengen de beschikbare subsidies in kaart en helpen bij de aanvraag hiervan. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Sneek!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen Sneek advies

De overstap maken op zonnepanelen lijkt een simpele keus. Het is goed voor het milieu en gemiddeld bespaart u al snel €1000,- per jaar. Maar is uw woning of bedrijfspand wel geschikt voor zonne-energie? Kan de investering wel uit en hoeveel panelen heeft u dan nodig? Dit zijn allemaal vragen die we beantwoorden in ons vrijblijvend adviesgesprek voor zonnepanelen in Sneek.

Hoe werkt het?

 1. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in.
 2. Telefonisch worden uw wensen in kaart gebracht.
 3. Op basis van adresgegevens en uw wensen wordt een adviesrapport op maat gemaakt.
 4. We komen langs op locatie en nemen het adviesrapport gezamenlijk door.
 5. We inspecteren het dak voor ongeregeldheden.
 6. U ontvangt één vaste prijs voor de totaalservice.

Na ons advies voor zonnepanelen Sneek zit u nergens aan vast.

zonnepanelen Sneek

Wat staat er in het adviesrapport?

Op basis van uw wensen en persoonlijke situatie wordt een adviesplan op maat gemaakt voor zonnepanelen in Sneek. Hiermee geven we u inzichten in belangrijke gegevens om een goed besluit te maken.

Het bevat:

 • Maandelijkse en jaarlijkse stroomopbrengst
 • Terugverdientijd en levensduur
 • Het merk en type panelen en omvormers
 • Milieubelasting
 • Benodigde investering
 • Beschikbare besparing met subsidies
 • Uitgebreid garantieplan en meer

Uiteraard zijn er verschillende opties mogelijk, afhankelijk van uw voorkeuren en budget. Ons team van Friese adviseurs zet graag de verschillende opties voor u uiteen.

adviesrapport op maat voor zonne energie

Totaalservice zonnepanelen in Sneek

Bij onze totaalservice voor zonnepanelen in Sneek zijn kwaliteit en uw tevredenheid leidend. Daarom werken we met hoge kwaliteit zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmateriaal.

Hiernaast zijn we duidelijk en transparant in de communicatie. We maken duidelijke afspraken en houden ons eraan.

Daarnaast werken we met één vaste prijs en zorgen we voor een snelle en soepele levering. Zo heeft u een zekerheid en dat schept vertrouwen.

Onze totaalservice:

 1. Vrijblijvend adviesgesprek
 2. Ontwerp
 3. Koop
 4. Levering
 5. Installatie & montage
 6. Alles netjes opruimen
 7. Installatie app en uitleg

We regelen alles van A tot Z voor één vaste prijs. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door echte vakmensen. Dit is onze kwaliteitsgarantie.

totaalservice zonnepanelen in Sneek

Installatie zonnepanelen in Sneek

Uw zonnepanelen in Sneek worden geïnstalleerd door onze vakkundige installateurs. Maar wat maakt ze nou precies vakkundig?

Als bedrijf zijn wij een erkend installateur. Dit houdt in dat we over de certificaten beschikken om onze eigen installateurs op te leiden.

Mensen uit de omgeving krijgen een uitgebreide interne opleiding tot professioneel zonnepanelen installateur. Om mensen uit de omgeving te voorzien van hoogwaardige zonne-energie systemen. Een perfecte wisselwerking waarmee we ons steentje bijdragen aan de provincie Friesland.

Alle projecten die wij aangaan worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen. Installateurs die werken conform onze hoge interne kwaliteitseisen bovenop de wet en regelgeving.

Hiermee bent u gegarandeerd van een stevige installatie die hevige windstoten en stormen overleeft.

installatie zonnepanelen in Sneek

Erkend door kwaliteitsregisters in de installatiebranches

Om er zeker van te zijn dat uw zonnepanelen in Sneek geïnstalleerd worden door een betrouwbaar bedrijf bestaan er kwaliteitsregisters.

Een bedrijf en zijn installateurs worden pas erkend installateur bij goedkeuring door één of meerdere kwaliteitsregisters:

Als bedrijf worden wij erkend door:

 • Techniek Nederland
 • InstallQ
 • Sterkin – DE ECHTE INSTALLATEUR
 • QBISnl

Omdat wij erkend installateur zijn en al onze mensen vakinformatie bijhouden hebben we verregaande kennis. Zo zijn we niet alleen in staat om uw huis te voorzien van zonne-energie door middel van zonnepanelen. Maar kunnen we ook de volledige meterkast ombouwen, wanneer dit noodzakelijk is.

Omdat we de kennis in huis hebben, doen we hier niet moeilijk over. Hiernaast kunnen we je informeren over andere duurzame oplossing voor de woning of bedrijfspand.

erkend installateur installatiebranches

Subsidies in Sneek voor zonnepanelen

Voor zonnepanelen in Sneek kunt u gebruik maken van subsidies. Zo kunt u aanspraak maken op de subsidie voor BTW Teruggave.

Hiermee vergoed de overheid 21% van de totale prijs voor aankoop, levering en installatie van een zonnepanelen systeem. Dit staat gelijk aan 21% van onze totaalservice.

De gemeente Súdwest-Fryslân heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De gemeente heeft zelfs een aparte website opgericht om investering in zonne-energie en verduurzaming te motiveren.

Tegen 2050 willen ze een volledig klimaat neutraal worden. Hier vindt u alle lokale duurzame subsidies van Súdwest-Fryslân. Op deze website vindt u ook overige plannen om te verduurzamen.

In ons adviesrapport nemen we de beschikbare lokale en landelijke subsidies altijd mee. Aangezien ze vaak van korte duur zijn, houden we het hier niet bij. Benieuwd van welke subsidies u gebruik kunt maken? Vraag een vrijblijvend advies aan voor zonnepanelen Sneek.

Subsidies in Sneek voor zonnepanelen

Terugverdientijd en levensduur

Onze zonnepanelen in Sneek hebben een gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar. Hiernaast hebben we panelen met een levensduur van 25 tot 30 jaar.

De zonnepanelen wekken dus 30 jaar stroom op en zijn binnen 5 jaar terugverdiend. U kunt dus 25 jaar kosteloos genieten van gratis groene stroom.

Uiteraard is een lange levensduur een keuze. Er zijn ook panelen die gunstiger zijn in prijs met een iets kortere levensduur. Dit hoeft geen slechte keuze te zijn.

De innovaties op het gebied van zonne-energie gaan zo snel dat de stroomopbrengst over tijd toeneemt. Het is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

In ons adviesrapport vindt u de precieze terugverdientijd en levensduur voor uw keuze(s).

Terugverdientijd en levensduur

Uw regionale specialist voor zonnepanelen in Sneek

We zijn een regionaal bedrijf en enkel actief in de provincie Friesland. Dit betekent dat we korte reistijden hanteren, waardoor we effectief en efficiënt te werk kunnen gaan.

Hierdoor kunnen we snel leveren en staan we ook na de plaatsing klaar voor onze klanten. Al onze medewerkers zijn opgeleid om te werken met een hoog verantwoordelijksgevoel. We bedienen onze klanten.

Het zonnepanelen systeem wordt aangesloten op ons netwerk zodat we ze van afstand kunnen monitoren. Mocht er een storing plaatsvinden dan kunnen we dat op afstand oplossen. Maar soms is dit niet mogelijk, dan komen we langs.

Wilt u zorgeloos genieten van zonne-energie? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in voor zonnepanelen Sneek!

regionale specialist voor zonnepanelen in Sneek
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze Servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat