Zonnepanelen Joure

Met onze kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen in Joure profiteert u van vele voordelen. Allereerst is het goed voor het klimaat omdat uw Co2 footprint op het milieu afneemt.

Ten tweede worden de zonnepanelen steeds goedkoper, terwijl de stroomopbrengst per paneel toeneemt. Daarom bespaart u al snel €1000,- per jaar.

Daarnaast ligt de terugverdientijd van zonnepanelen in Joure, met onze systemen, gemiddeld tussen de 3-5 jaar. Met een standaard garantie van 25 jaar, verlengbaar tot 35 jaar, kunt u tientallen jaren genieten van duurzame zonne-energie.

We zijn de regionale specialist in zonne-energie van Friesland. Vraag een vrijblijvend adviesplan op maat voor Zonnepanelen Joure.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen Joure adviesplan

Bent u woonachtig in Joure? Dan kunt u volledig kosteloos en vrijblijvend een adviesplan op laten stellen door onze regionale Friese adviseurs. U ontvangt dan een uitgebreid adviesplan op maat waarin we o.a. het volgende bespreken:

 • De regionale en landelijke subsidies toepasbaar in uw situatie.
 • De maandelijkse en jaarlijkse stroomopbrengst.
 • Het aantal panelen en de investering die nodig is.
 • Terugverdientijd en levensduur van het systeem.
 • Milieubesparing en nog veel meer.

Geen algemeen rapport, maar een duidelijke analyse op basis van uw persoonlijke situatie. Een duidelijke overzicht van de mogelijkheden. Op basis van uw wensen en situatie, wordt een offerte op maat gemaakt.

Een volledige totaalservice voor zonnepanelen in Joure, voor een vaste prijs. Zoals we al benoemden, het is geen verplichting, het is een voorstel. U zit nergens aan vast.

Zonnepanelen Joure

Onze totaalservice voor zonnepanelen in Joure

Bij ons kunt u terecht voor een volledige totaalservice voor zonnepanelen Joure. Bij een gemiddelde plaatsing zorgen we dat de zonnepanelen in één dag geïnstalleerd worden. Betreft het een grotere plaatsing dan bespreken we de extra dagen op voorhand.

Als de prijs van onze offerte naar wens is, kunt u akkoord gaan met de totaalservice. Alle zonnepanelen, omvormers en benodigdheden hebben we netjes op voorraad liggen.

Omdat we groot inkopen betalen we minder geld voor de inkoop dan vergelijkbare partijen. Hier profiteert u ook van. Het voordeel wordt verrekend in de prijs van onze totaalservice.

Onze specialisten maken het ideale ontwerp voor de zonnepanelen op uw dak. Hierbij staat het behaalde rendement centraal.

Er wordt een datum besproken waarop de levering zal plaatsvinden. Op dezelfde dag worden uw zonnepanelen in Joure ook geïnstalleerd en gemonteerd. We leggen uit hoe alles werkt en laten alles netjes achter.

zonnepanelen in Joure

Zonnepanelen installateur Joure

Bent u op zoek naar een betrouwbaar zonnepanelen installateur in Joure? We zijn een erkend installateur en de lokale specialist van Friesland. We worden niet door één kwaliteitsregister erkend, maar door het merendeel van de bestaande kwaliteitsregisters.

 • InstallQ
 • QBISnl
 • Techniek Nederland
 • Sterkin

Het ons nummer één doel om kwaliteit te leveren aan onze klanten. Dit doen we door onze mensen uitgebreid op te leiden, maar ook structureel bij te scholen. Hiernaast werken we alleen met de beste materialen en A-merk zonnepanelen.

We zijn een bekende speler in de markt en weten precies wat er speelt. Welke innovaties eraan komen en met welke opstelling we het beste rendement behalen. Deze kennis gebruiken we om een zo goed mogelijk advies aan onze klanten te geven.

De installatie van uw zonnepanelen in Joure wordt uitgevoerd door onze eigen installateurs. Vakkundige goed opgeleide installateurs die bij ons in dienst zijn.

Zonnepanelen installatie in Joure

Zijn er subsidies in Joure voor zonnepanelen?

Joure maakt deel uit van de gemeente: “De Friese Meren” of in het Fries: “De Fryske Marren”. Lees de subsidievoorwaarden van de gemeente voor zonnepanelen in Joure.

Standaard maakt u gebruik van de afschaffing van BTW op zonnepanelen. Voorheen moest u de BTW op zonnepanelen, wat 21% van het totaalbedrag is, eerst voorschieten. Dit betekent dat het bedrag om te investeren in zonnepanelen een stuk hoger lag. Tegenwoordig hoeft er voor particulieren helemaal geen BTW meer betaalt te worden over zonnepanelen. Hierdoor valt het investeringsbedrag dus 21% lager uit vanaf het jaar 2023. Op 1 januari 2023 is namelijk deze nieuwe regeling ingevoerd.

Als u de laatste subsidies voor zonnepanelen in Joure wilt ontvangen, kunt u een advies op maat aanvragen. Een van onze regionale specialisten neemt dan vrijblijvend contact op.

duurzame energie opwekken op de schuur met zonne-energie

Verhoog de waarde van uw woning

Door zonnepanelen op uw woning in Joure te plaatsen, verhoogt u de waarde van uw woning. Dit komt omdat een woning met zonnepanelen gepaard gaat met lagere maandelijkse energielasten. De zonnepanelen wekken immers hun eigen stroom op.

Tegelijkertijd verhoogt het energielabel van de woning. Aangezien de transitie naar duurzame energie duidelijk aan de gang is. Nemen kopers van een woning het energielabel ook mee in hun definitieve besluit.

Omdat de prijzen van stroom aanzienlijk verhoogd zijn worden zonnepanelen ook alleen maar voordeliger. Onafhankelijk van of u zelf in de woning blijft wonen of dat u de woning wilt verkopen. Zonnepanelen zijn een goede investering waar u veel profijt van zult hebben.

Wordt uw woning lastig verkocht op het moment? Dan kunt u het aantrekkelijker maken voor kopers door zonnepanelen aan te schaffen. Verhoog de waarde van uw woning met zonnepanelen in Joure.

woningwaarde verhogen met zonne-energie

De beste merken zonnepanelen bij één leverancier

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Joure van een specifiek merk? We zijn leverancier van meer dan 25 verschillende merken zonnepanelen. Waar elk merk ook weer verschillende types en modellen voert. In ons assortiment vindt u altijd de juiste merken zonnepanelen.

Hierbij kunt u denken aan toonaangevende merken zoals

 • JaSolar
 • Qcells
 • SolarEdge
 • LG
 • AEG en nog veel meer.
Zonnepanelen van beste merk op schuin dak

Zonnepanelen kopen in Joure voor 22 jaar gratis groene stroom

Wilt u zonnepanelen kopen in Joure? Met onze zonnepanelen kunt u 22 jaar heerlijk genieten van gratis groene stroom. Wat houdt dit in?

Standaard hebben zonnepanelen al snel een garantie en levensduur van 25 jaar. Met onze systemen ligt de gemiddelde terugverdientijd tussen de 3 en 5 jaar. Maar het is goed haalbaar om een terugverdientijd van 3 jaar te behalen. Hierna zijn de zonnepanelen volledig terugverdiend, doordat u geen stroom hoeft in te kopen.

Daarom profiteert u 22 jaar lang van gratis groene stroom. Hiernaast zijn er ook merken die tot 35 jaar garantie geven op hun zonnepanelen. In dit geval kunt u 32 jaar genieten van gratis groene stroom.

Echter is het wel zo dat de investering hiervoor ook hoger zal liggen. Het is dus een afweging die we gezamenlijk maken. Profiteer ook van gratis groene stroom en plan een adviesgesprek in voor zonnepanelen Joure.

duurzaam zonne-energie opwekken op grote schuur in Joure
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze Servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat