Zonnepanelen Heerenveen

Profiteer van de voordelen van zonne-energie met onze totaalservice voor zonnepanelen Heerenveen. Het leveren van kwaliteit en ontzorgen van onze klanten staat hier centraal. 

Wij voorzien in de aankoop, ontwerp, levering en installatie van hoogwaardige zonnepanelen systemen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen en daar zijn we trots op.

Woont u in de omgeving? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen in Heerenveen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Vrijblijvend adviesgesprek voor zonnepanelen Heerenveen

Vraagt u zich af wat de voordelen zijn van een adviesgesprek voor zonnepanelen in Heerenveen? Het is lastig en kost veel tijd om alle informatie over zonne-energie in kaart te brengen. Onze regionale adviseurs stellen een compleet adviesrapport op voor uw persoonlijke situatie.

Hierbij worden meer dan 25 verschillende merken zonnepanelen vergeleken. Enkel de beste merken en types voor uw woning of bedrijf worden geselecteerd. Gedurende het adviesgesprek op locatie, nemen onze adviseurs ruim tijd om alles duidelijk uit te leggen.

We bespreken de opbrengst, kosten, terugverdientijd, milieubesparing, benodigde zonnepanelen en meer. Vraag een adviesgesprek aan en ontdek hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen in Heerenveen.

Zonnepanelen Heerenveen

Professionele installatie door eigen installateurs

Bij Zonnepanelen Friesland bent u verzekerd van een hoogwaardige installatie met een lange levensduur. Uw zonnepanelen in Heerenveen worden geïnstalleerd door gecertificeerde en vakkundige installateurs. Zodat u zolang mogelijk kunt genieten van zonne-energie.

Onze installateurs zijn enkel werkzaam bij ons en hebben een uitgebreide interne opleiding gehad. We zijn heel kritisch over de kwaliteit, voor onze installateurs op pad mogen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Hoe langer de zonnepanelen meegaan, des te meer geld u kunt besparen en dit is ons doel.

Als bedrijf zijn wij een erkend installateur en worden wij erkend door verschillende kwaliteitsregisters. Voorbeelden hiervan zijn InstallQ, Techniek Nederland, Sterkin en QBIS. Gaat u voor kwaliteit? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Installatie op schuin dak zonnepanelen Heerenveen

Terugverdientijd

3-5 jaar

Jaarlijkse besparing

€ 1200,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Wat is de terugverdientijd voor zonnepanelen in Heerenveen?

De terugverdientijd voor zonnepanelen in Heerenveen bedraagt ongeveer 5 jaar. Maar dit is per huishouden en bedrijf verschillend. Het is namelijk afhankelijk van verschillende factoren zoals:

  • Helling van uw dak
  • De richting van uw dak (Noord, Oost, Zuid, West)
  • Beschikbare vierkante meters
  • Schaduwval door obstructies

Wilt u precies weten in hoeveel jaar u zonnepanelen kunt terugverdienen? In ons adviesrapport ontvangt u ook de terugverdientijd voor woning of bedrijf.

Jaren geleden kon het al uit om te investeren in zonne-energie. Maar nu de energieprijzen onbetaalbare hoogtes aannemen zijn zonnepanelen een lucratieve manier om geld te besparen. Ook de hoeveelheid geld die u zult besparen brengen wij voor u in kaart.

Verspil niet langer geld aan een constant stijgende energierekening. Wek je eigen gratis groene stroom op en profiteer wel 20 jaar van gratis groene stroom.

Zonnepanelen in Heerenveen op rijtjeswoning met korte terugverdientijd

Subsidies voor zonnepanelen in Heerenveen

Wij kennen alle landelijke en lokale subsidies voor zonnepanelen in Heerenveen. Aan wie kunt u dit nou beter overlaten dan de expert in zonne-energie gevestigd in Heerenveen.

Wij brengen niet alleen alle subsidies voor u in kaart maar helpen ook bij de aanvraag hiervan. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale kostenbesparing.

De overheid draagt graag een steentje bij aan de verduurzaming van uw woning of bedrijf. Dit is een kans die u nooit moet laten liggen.

Sinds 1 januari 2023 hoeft u helemaal geen BTW meer te betalen op zonnepanelen. Hierdoor zijn de prijzen alleen nog maar aantrekkelijker geworden. Het voordeel zit al berekend in de prijs, zodat u hier geen werk meer van heeft.

Stap vandaag nog over op duurzame energie en vraag een adviesgesprek aan! 

zonne-energie systeem op aanbouw met subsidie

Uw regionale specialist voor zonnepanelen

Meer regionaal dan ons gaat u het niet vinden. Als bedrijf leveren wij enkel onze werkzaamheden in de provincie Friesland. Door onze regionale focus en betrokkenheid zijn wij in staat om flexibel te werk te gaan. Hoe dichterbij, hoe flexibeler we kunnen werken.

Wij hanteren grote voorraden en kunnen hierdoor snel leveren. Geen eindeloze wachttijden en loze beloftes. Maar duidelijke afspraken en strakke deadlines die gehaald worden. Dit heeft natuurlijk ook zijn voordelen na de plaatsing.

Mochten er in de toekomst ooit ongeregeldheden plaatsvinden, dan zijn wij snel ter plaatste om het op te lossen. Investeer in zonne-energie met zekerheid. Kies ons als uw regionale partij voor zonnepanelen Heerenveen. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos over kunt over stappen op duurzame energie. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat u profiteert van beste rendement. 

Duurzame energie met pv-panelen op vrijstaande villa
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat