Gratis dakscan in Friesland

Woont u in Friesland? Dan kunt u gebruik maken van de gratis dakscan voor zonnepanelen. Op afstand scannen we uw dak en bepalen de geschiktheid van uw dak, de verwachte opbrengst en meer. 

Waarom kiezen voor de gratis dakscan?

1. Het is gratis

De gratis dakscan is volledig vrijblijvend. U ontvangt een vrijblijvend op maat gemaakt plan voor uw persoonlijke situatie.

2. Geschiktheid van uw dak

Door middel van een dakscan kunnen we op afstand de stand van uw dak bepalen ten opzichte van de zon.

3. Verwachte opbrengst

We weten het aantal zonuren van uw dak en de hellingsgraad. Hiermee kunnen we de verwachte opbrengst berekenen.

4. Meest efficiente indeling

Onze Friese adviseurs berekenen de meest efficiente indeling van zonnepanelen voor een optimale stroomopbrengst.

5. Gecertificeerde installateurs

Al onze installaties worden uitgevoerd door gecertificeerde installateurs die enkel bij ons in dienst zijn. Geen ZZP’ers. 

6. Handige inzichten

U ontvang van ons de terugverdientijd, levensduur, stroomopbrengst, beschikbare subsidies en nog veel meer.

Doe uw dakscan bij de regionale specialist

Zonnepanelen Friesland is uw regionale specialist om betrouwbaar te verduurzamen met zonne-energie. Uw zonnepanelen worden op het dak geplaatst, geïnstalleerd en aangesloten door ervaren installateurs en monteurs. Hiermee bent u gegarandeerd van kwaliteit.

Hiernaast maken we altijd gebruik van zonnepanelen met een hoog rendement. We hebben een team van specialisten die constant de markt analyseert voor de laatste innovaties in trends. Hierdoor worden de daken van onze klanten gevuld met zonnepanelen die op het moment van plaatsing uitblinken op vermogen en rendement.

Met onze gratis dakscan komt u erachter hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen. De berekeningen worden specifiek gedaan voor uw woning of bedrijfspand. Dus geen gemiddelden, maar duidelijke cijfers gebaseerd op uw situatie. Vraag een gratis dakscan aan!

Zonnepanelen op schuur met gratis dakscan

Terugverdientijd

5 jaar

Jaarlijkse besparing

€ 1000,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Vrijblijvend advies op maat