Zonnepanelen Drachten

Op zoek naar een professionele installatie van zonnepanelen? Drachten is één van de servicegebieden waar wij hoogwaardige zonnepanelen systemen plaatsen.

De plaatsing gebeurt uitsluitend door onze eigen gecertificeerde installateurs die werken met A-klasse zonnepanelen. Zo kunt u genieten van een optimaal rendement en een lange levensduur.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Drachten.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Onze service voor zonnepanelen in Drachten

Met onze service voor zonnepanelen in Drachten nemen we al het werk voor u uit handen. Wij regelen alles van aankoop tot installatie van uw zonnepanelen.

Op voorhand brengen we uw wensen telefonisch in kaart. Op basis van uw wensen stellen we een rapport op met de verschillende mogelijkheden. Hierbij kijken we altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding, tenzij u anders wenst.

We komen langs op locatie om het rapport met u door te nemen. Dit is allemaal geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Is het naar wens? Dan gaan we over op onze volledige zonnepanelen service.

U ontvangt van ons een vaste prijs voor de werkzaamheden. Hierin nemen we alle mogelijke kosten mee, zodat u zekerheid heeft. Vraag onze service aan voor zonnepanelen in Drachten. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

zonnepanelen Drachten

Zekerheid met gecertificeerde en vakkundige installateurs

Het is belangrijk om uw zonnepanelen installatie in Drachten uit te laten voeren door een specialist. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met de installatie van zonne-energie systemen.

Hierdoor bent u verzekerd van een installatie met stevige, kwalitatieve onderdelen en een solide montage. Dit zorgt ervoor dat u aanspraak kunt maken op de garantie van de leverancier.

Alle installateurs werken conform de vereisten zoals voorgeschreven in de wet en regelgeving. Wanneer u iemand laat werken op uw dak, kunt u beter een specialist in huis halen.

Ga voor een professionele installatie van zonnepanelen Drachten. Vraag een vrijblijvend advies aan.

Zonnepanelen in Drachten

Terugverdientijd

5 jaar

Jaarlijkse besparing

€ 1000,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

Subsidies zonnepanelen in Drachten

Om zo veel mogelijk geld te besparen met zonnepanelen in Drachten, dient u gebruik te maken van subsidies. Ons team van specialisten is altijd op de hoogte van de laatste subsidies. We nemen dit ook mee in het rapport en helpen bij de aanvraag. Zo weet u zeker dat u nooit teveel gaat betalen.

Subsidies in Drachten:

  • BTW op zonnepanelen terugvragen: met deze subsidie kunt u 21% van de volledige investering terugvragen. Dit betreft zowel de aankoop, levering als installatie van het zonnepanelen systeem.
  • Energiebespaarlening met rentekorting Fryslân: hiermee kunt u voor een hele lage rente geld lenen om uw woning te verduurzamen. Dit kan als woning eigenaar of als VVE.
  • Energiebespaarbudget Nationale Hypotheek garanatie (bouwdepot): Als u al een hypotheek heeft met overwaarde, dan kunt u een gedeelte van de overwaarde inzetten om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen.

Voor de laatste zonnepanelen subsidies in Drachten bekijk de Energiewijzer.

subsidies zonnepanelen in Drachten

Hoeveel geld kan u besparen met zonne-energie?

Tegenwoordig kunt u toch al snel €1000,- per jaar besparen met zonne-energie. Jaren terug kon het investeren in zonnepanelen al uit. Maar met steeds duurder wordende stroomprijzen zijn zonnepanelen zeer winstgevend.

Uiteraard is dit een gemiddeld bedrag en kan dit variëren per huishouden. U heeft natuurlijk wel een geschikte plek voor panelen nodig op of rondom uw woning. In ons advies berekenen we de besparing en opbrengst voor uw persoonlijke situatie.

Wilt u weten hoeveel geld u met zonnepanelen in Drachten kunt besparen? Meld u dan aan voor een vrijblijvend advies.

volledig dak gevuld met geld besparend zonne-energie systeem

Zonnepanelen kopen in Drachten

U kunt natuurlijk zelf zonnepanelen kopen in Drachten. Maar u kunt ook gebruik maken van onze hoge inkoopvoordelen. Omdat wij een grote organisatie zijn, kunnen wij groot inkopen, waardoor we een voordelige prijs krijgen. Hierdoor kunt u ontzettend veel geld besparen op de aankoop.

Hiernaast kunnen wij direct leveren, omdat wij alle zonnepanelen, omvormers en benodigde materialen op voorraad hebben. Dus geen verlengde wachttijden, omdat specifieke onderdelen nog niet geleverd zijn.

zonnepanelen kopen in Drachten

Uw lokale specialist voor zonnepanelen in Drachten

Wij zijn Zonnepanelen Friesland en wij zijn enkel werkzaam in de provincie Friesland. Het is ons doel om heel Friesland te helpen verduurzamen met de hoogste kwaliteit zonnepanelen installaties. Zodat we langdurig kunnen genieten van gratis groene stroom.

Door onze regionale betrokkenheid en korte reistijden zijn we flexibel en snel inzetbaar. Mocht er na de plaatsing iets gebeuren, waardoor de opbrengst tegenvalt, dan wilt u op tijd hulp.

Wij zorgen ervoor dat de problemen van onze klanten snel opgelost worden. Ook nadat we de plaatsing hebben voltooid.

Laat ons u informeren over de mogelijkheden voor zonnepanelen Drachten.

Duurzame energie opwekken op schuin dak naar het Zuiden
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat