Gratis online zonnepanelen advies

Wilt u ook een gratis professioneel zonnepanelen advies op maat ontvangen? Onze zonne-energie experts maken een adviesrapport op maat, gebaseerd op uw woning of bedrijfspand.

Ontdek hoeveel geld u kunt besparen, de terugverdientijd en levensduur, de voordelen voor het milieu en nog veel meer. Vraag vrijblijvend advies op maat aan!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen advies voordelen

Het werk wordt uitgevoerd door onze vakkundige adviseurs, installateurs en monteurs. Allemaal beschikken ze over de juiste certificering.

Maatwerk advies

Het advies wordt volledig gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Geen algemeen rapport maar duidelijke cijfers die u helpen om te bepalen of de investering uit kan.

Maximaal rendement

Door rekening te houden met de dakoriëntatie, dakhelling en schaduwval selecteren we het beste type en aantal zonnepanelen voor een maximaal rendement. 

Optimale kostenbesparing

We zorgen ervoor dat u niet onnodig in extra capaciteit investeert, maar ook niet te weinig zonnepanelen laat plaatsen, waardoor u potentiële besparingen misloopt.

Hoog vermogen zonnepanelen

We zorgen er altijd voor dat de daken van onze klanten worden gevuld met zonnepanelen met een hoog rendement en vermogen. Hierdoor behaalt u het hele jaar een optimale stroomopbrengst.

Tijdsbesparing

Het is een tijdrovende klus om alle informatie omtrent zonne-energie in kaart te brengen. Daarom nemen we dit werk voor u uit handen, met een eerlijk en transparant zonnepanelen advies.

Toekomstige uitbreiding

Zonnepanelen vormen de fundering voor uw energievoorziening. Wilt u later een laadpaal voor uw elektrische auto, of een thuisbatterij, dan houden we hier rekening mee.

Onderdelen van het zonnepanelen advies

Door de jaren heen hebben we een zonnepanelen advies ontwikkeld, waarmee we alle belangrijke onderdelen van zonne-energie inzichtelijk maken. Hiermee kunt u een weloverwogen beslissingen maken of zonnepanelen voldoende voordelen voor u opleveren.

Onderdelen van ons advies:

 • Besparingen in euro’s
 • Stroomopbrengst
 • Terugverdientijd en levensduur
 • Milieubesparing
 • Beschikbare subsidies en hulp bij de aanvraag
 • Uitgebreid garantietermijn tot 35 jaar
 • Opties voor onderhoud
 • Opties voor toekomstige uitbreiding
 • Beste merk en type zonnepanelen en omvormer(s)
 • Ontwerp voor optimale stroomopbrengst
 • Ideale aantal zonnepanelen
 • Benodigde investering en meer

Plan een vrijblijvend advies in voor zonnepanelen en ontdek van welke voordelen u kunt profiteren met zonnepanelen.

Zonnepanelen advies

Terugverdientijd

5 jaar

Jaarlijkse besparing

€ 1200,-

Garantietermijn

25 tot 35 jaar

Hoe ziet ons advies eruit?

1. Telefonisch adviesgesprek

Als u een vrijblijvend zonnepanelen adviesgesprek inplant, nemen we telefonisch contact op om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Dit nemen we mee in ons advies.

2. Adviesrapport op maat

Vervolgens maken we een gratis adviesrapport op maat. Hierin berekenen we alle belangrijke onderdelen specifiek voor uw woning of bedrijfspand.

3. Adviseur komt langs

Onze adviseur komt langs op locatie bij uw huis of bedrijf. Gezamenlijk nemen we het rapport door en bespreken we de verschillende voor- en nadelen.

Zonnepanelen advies aan huis

Persoonlijk geven we bij Zonnepanelen Friesland, altijd de voorkeur aan een zonnepanelen advies aan huis of bedrijf. Als bedrijf gaan we namelijk altijd voor de persoonlijke aanpak met maatwerk voor onze klanten.

We zorgen er dan ook voor dat onze adviseurs niet gehaast te werk gaan. Er moet voldoende tijd zijn om het adviesrapport gezamenlijk met u door te nemen. Het is namelijk belangrijk dat alles duidelijk wordt voor u. Hiernaast is er ruim tijd om al uw vragen te bespreken en te beantwoorden. Zodat u aan het einde van het advies een weloverwogen keuze kunt maken.

Kiest u ervoor om te investeren in zonnepanelen of kijkt u liever nog even verder? Het advies is geheel kosteloos en u bent nergens toe verplicht.

Mocht u door uw situatie verhinderd zijn om op locatie af te spreken. Dan kunnen we het adviesrapport ook telefonisch met u doornemen.

zonnepanelen advies aan huis

Advies en hulp bij subsidies

Gedurende het advies worden ook alle subsidies in kaart gebracht, die gebruikt kunnen worden voor uw woning of bedrijfspand. Hiernaast helpen onze adviseurs bij de aanvraag hiervan, als u de totaalservice afneemt. 

Door optimaal gebruik te maken van subsidies kunt u veel geld besparen. De overheid betaalt dan een groot gedeelte van uw investering. Doordat de kosten voor de aanschaf en installatie dalen kunt u een hoger rendement behalen. 

Hiernaast zijn er verschillende regelingen beschikbaar waarmee u de zonnepanelen kunt financieren. Zo kunt u gebruik maken van de overwaarde op uw woning, om voordelig zonnepanelen te financieren. Maar u kunt ook gebruik maken van duurzaamheidsleningen, waarbij u korting krijgt op de rente.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de financiering betaalt wordt uit de besparingen van de zonnepanelen. Zodat het u netto voordeel oplevert. Vraag direct een vrijblijvend zonnepanelen advies aan!

advies voor zonnepanelen met grondopstelling

Vrijblijvend advies op maat