Reviews van onze klanten

Voordat u overgaat op onze totaalservice wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u in zee gaat met de juiste partij. Hieronder vindt u de ervaringen en reviews van klanten waarbij we zonnepanelen hebben geïnstalleerd.

Als organisatie leveren we uitsluitend zonnepanelen in Friesland en de grensgebieden. We houden ons servicegebied klein, zodat we bij elke plaatsing uitmuntende kwaliteit kunnen leveren.

Hierdoor hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van 4.9 uit 5. Dit zijn Google Reviews, en de reviews zijn ook inzichtelijk bij Google zelf. 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Freek Jaarsma
Freek Jaarsma
1714067761
Een top team kwam op het afgesproken tijdstip onze mooie laadpaal plaatsen.Zeer netjes geplaatst en aangesloten. Ook een hele duidelijke uitleg.Kortom, TOP geregeld!
Goede monteurs, contole goed uitgevoerd, goed advies gegeven over de installatie.
Jan Schiere
Jan Schiere
1711552049
Goede monteurs en alles volgens afspraak.Netjes werk geleverd.
Gosse Haanstra
Gosse Haanstra
1711488341
25-03-2024 6 zonnepanelen laten plaatsenDuidelijke uitleg snelle levering perfecte plaatsingEn de afwerking in de meter kast TOP en voor alGeen haast werk en netjes opgeruimdZonnepanelen Friesland Goed Bezig
Jan Zandbergen
Jan Zandbergen
1710939237
Afgelopen dinsdag (19-03-2024) Heeft het team van Zonnepanelen Friesland, 16 panelen op ons dak geplaatst. Het ging in een rap tempo, met veel humor. Een prima team, alles ging in goed overleg. Kortom een aanrader voor iedereen die panelen wil gaan aanschaffen. TOP
Durk de Haan
Durk de Haan
1709968430
Duidelijk en eerlijk advies, er wordt niet geprobeerd meer dan nodig aantal panelen te verkopen. Technisch werd alle uitgelegd en men liet zien wat je krijgt.Aanpak bij aanleg en installatie is zeer professioneel. Er wordt overlegd wat men gaat doen, overeenkomstig wat er bij de schouw al is afgesproken.Montageplaat en installateur werken beheerst, deze mensen verdienen een pluim!Installatie erg netjes, eigenlik is er niks zichtbaar en ook de app waarop je kunt zien wat de panelen doen is uitgelegd.Al met al zeer tevreden.
Henk Bakker
Henk Bakker
1707680176
6 Zonnepanelen laten zetten. Ivbm een "uitvaller'' kon mijn dak eerder belegd. Top. Aardige en correcte werkers die mij tijdens de werkzaamheden op de hoogte hielden van de gang van zaken. Daar ik 12.00 aanwezig kon zijn is de klus de dag erop afgemaakt. Een nieuwe meterkast was gepland. Ik werd gebeld door de monteur Tristan of hij rond 17.00 uur de werkzaamheden kon volooien.Tsja. een nieuwe meterkast is geen spanning (en daglicht) maar dat was voor deze topper geen probleem. Hij had mij verder niet nodig dus ben ik in het centrum een biertje gaan drinken. Ik werd door Tristan gebeld rond 20.00 uur. Thuis aangekomen zat mijn nieuwe meterkast er perfect geinstalleerd in. Super. Alles werd mij ondanks zijn lange dag perfect uitgelegd. Ook de app etc werd voor mij verzorgd door Tristan. Kop koffie genuttigd en alles na wens.Tevreden en goed gevoel...........Gr Henk
J. Drost
J. Drost
1707475052
Gisteren heeft een team van Zonnepanelen Friesland zonnepanelen bij ons geïnstalleerd. Ze hebben goed en netjes werk afgeleverd en gaven advies wat het beste was in onze situatie. Ze waren vriendelijk en hebben ons goed geïnformeerd. Binnen een dag waren de panelen werkend geïnstalleerd, nieuwe meterkast geïnstalleerd, en hebben ze geholpen met het instellen van de app om de opbrengst te kunnen volgen. Al met al een hele goede service en ervaring. Complimenten!
Frits Moseman
Frits Moseman
1706101202
Zonnepanelen geheel volgens afspraak geplaatst. Personeel zeer netjes en kunnen uitleggeven op gestelde vragen. Service is ook uitstekend, enkele dagen naar het plaatsen is de aanpassing in de stoppenkast gedaan. Bedrijf is echt een aanrader
André J
André J
1705757986
Gister is het team van zonnepanelen Friesland bij ons in Leeuwarden geweest en hebben 12 panelen in oost west opstelling op t platdak van zo'n 8,5 meter hoog geplaatst.Ik wil de drie super vriendelijke jongens die bij ons waren een groot compliment geven want er is vakwerk geleverd en hard gewerkt.Fam. Joustra
Op basis van onze ervaring met zonnepanelen:Bedrijf is zeer klantgericht, communiceert goed met de klant en overlegt waar nodig. Organisatie werkt als een geoliede machine. Korte responstijden. Van adviseur tot monteur: de medewerker zijn onderling goed geinformeerd over de opdracht en wat er afgesproken is. Verdient aanbeveling.
Jitty Terpstra
Jitty Terpstra
1703322223
Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen. Er is keurig en volgens afspraak gewerkt. Dezelfde middag was de omvormer offline maar dit is direct op afstand verholpen. Het hele proces van offerte, plaatsing en aftersales is prima verlopen.
Jan Minnema
Jan Minnema
1702469687
Een geweldig bedrijf die weten waar ze het over hebben. En doen wat afgesproken is. Goed personeel die weten waar ze mee bezig zijn en goed aanspreekbaar is netjes en prima werk leveren, in de daarvoor afgesproken datum en tijd. En belangrijk een eerlijke prijs Wij zijn erg tevreden !!! VvE "De Eiber" Drachten
Robert Boeijen
Robert Boeijen
1702065488
Duidelijke offerte, precies aangepast aan onze wensen. Vlotte en nette installatie. Erg prettig dat geen aanbetaling vooraf vereist is.
Hoeke Bakker
Hoeke Bakker
1702028965
Ze waren op de tijd zoals afgesproken vriendelijk personeel werken snel en hebben de werkzaamheden keurig uitgevoerd een dikke pluim 👍 een tevreden klant
Sjoerd Kruidhof
Sjoerd Kruidhof
1701448428
Naar tevredenheid alles geplaatst. Vriendelijke monteurs en goed advies
Dick V
Dick V
1699473083
Erg tevreden over het hele traject van adviesgesprek tot aan het plaatsen en opleveren van de zonnepanelen. Nemen de tijd voor een afspraak om wensen en mogelijkheden door te spreken. Duidelijke offerte met een prima prijs. Maken afspraken die ze ook echt nakomen. Aanrader!
rinze bakker
rinze bakker
1698943062
Zeer tevreden.Vanaf offerte tot het plaatsen van de installatie.
Hylke Hoekstra
Hylke Hoekstra
1697481350
Top bedrijf....hardwerkende, correcte, serieuze monteurs die weten waar ze mee bezig zijnNiks op aan te merken, vakwerk.Dit bedrijf is van harte aan te bevelen.
Fmwj
Fmwj
1696055726
Alles goed geregeld van begin tot eind. Vriendelijke monteurs in huis gehad die alles in overleg met ons hebben geplaatst. Kortom, een aanrader!
anneke wilschut
anneke wilschut
1695561012
We zijn zeer tevreden over de voorlichting, plaatsing , kortom deze firma is aan te raden.Fijn ook dat een ieder zich voorstelde, zodat je weet wie er in je huis loopt. En het verwerken van de elektriciteits draden naar de meterkast....keurig!Dus bedankt!
Jan Zwiers
Jan Zwiers
1694270298
js_loader

Onze vertrouwde Google Reviews

Reviews van echte klanten waarbij zonnepanelen zijn geïnstalleerd

Hierboven vindt u reviews van klanten die onze dienst echt afgenomen hebben. Na de plaatsing vragen we onze klanten ons werk te beoordelen.

Rechtstreeks vanuit Google reviews

De reviews worden rechtstreeks vanuit Google geïmporteerd. Door op “bekijk alle reviews” te klikken wordt u doorverwezen naar de locatie van onze reviews in Google.

Eerlijke mening van onze klanten staat voorop

We modificeren de reviews van onze klanten niet. Dit is zijn de direct ervaringen van onze klanten met onze zonnepanelen totaalservice. 

Vrijblijvend advies op maat