Zonnepanelen Dokkum

We zijn uw regionale specialist voor advies, levering en installatie van zonnepanelen Dokkum. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit met een goed rendement.

Dit komt omdat we werken met de beste materialen en merken, waardoor de stroomopbrengst en levensduur optimaal is.

Maar hier heb je niks aan als de zonnepanelen maar een paar jaar mee gaan. Daarom leveren onze fabrikanten 25 jaar opbrengstgarantie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen in Dokkum!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen Dokkum met 0% BTW

Normaliter betaal je als particulier in Nederland BTW over de producten die je koopt, dit bedraagt 21% van het totaal. De overheid wil de aanschaf van zonnepanelen in Dokkum en de rest van Friesland stimuleren. Daarom is er besloten dat er geen BTW meer afgedragen hoeft te worden op zonnepanelen.

In het verleden moest je de BTW voorschieten en kon je later de BTW terugvragen. Sinds 1 januari 2023 wordt de BTW Korting op zonnepanelen in Dokkum standaard verrekend in de prijs. Op deze manier heeft u er geen werk van, hoeft u niks voor te schieten, maar profiteert u alsnog van de financiële voordelen.

Als er aanpassingen gedaan moeten worden aan de meterkast om de zonnepanelen veilig aan te sluiten. Dan kunt u alsnog de BTW op deze werkzaamheden terugvragen. Onze adviseurs helpen bij de aanvraag hiervan. Vraag advies aan en leer meer over onze service voor zonnepanelen Dokkum.

Zonnepanelen Dokkum

Complete service voor zonnepanelen in Dokkum

Met onze zonne-energie compleet service kunt u heerlijk genieten van zonnepanelen in Dokkum, zonder de lasten.

Het is behoorlijk veel werk om alle informatie omtrent zonne-energie bij elkaar te zoeken. Dan moet je nog de voor- en nadelen van de verschillende types, merken en systemen tegen elkaar afwegen. Daarom komen onze regionale Friese adviseurs vrijblijvend langs voor een gedegen advies op maat.

Op basis van uw wensen, dakconstructie en ligging ten opzichte van de zon, wordt een gedegen op maat gemaakt adviesplan gemaakt. We geven u één vaste prijs voor het ontwerp, levering, installatie en montage van de zonnepanelen.

Als ons voorstel naar wens is gaan we over tot onze compleet service voor zonnepanelen Dokkum:

  • Op maat gemaakt ontwerp voor optimale stroomopbrengst.
  • Aankoop en levering van zonnepanelen, omvormers en benodigdheden.
  • Installatie en montage van zonnepanelen en omvormer.
  • Alles netjes opruimen en de klant voorlichten.
Zonnepanelen in Dokkum

Terugverdientijd

5 jaar

Jaarlijkse besparing

€ 1000,-

Opbrengstgarantie

25 jaar

We monitoren zonnepanelen op afstand

Onze zonnepanelen systemen in Dokkum worden over het algemeen op afstand gemonitord. De zonnepanelen worden verbonden met een geavanceerde omvormer die met het internet verbonden wordt.

Hierdoor zijn we in staat om de instellingen en prestaties van het systeem op afstand uit te lezen. Onze regionale specialisten kunnen de instellingen op afstand aanpassen om de prestaties te verhogen.

Als uw zonnepanelen in Dokkum stoppen met werken door een storing, kunnen we dit vaak op afstand oplossen. Dit maakt allemaal deel uit van onze zonnepanelen compleet service.

Het is ons doel om de inwoners van Dokkum te voorzien van een betrouwbaar zonnepanelen systeem met een optimaal rendement. Terwijl ze er tegelijkertijd amper omkijken naar hebben.

Installatie van zonne-energie systeem op afstand gemonitord

Samen maken we Dokkum duurzamer

De gemeente van Dokkum Noardeast-Fryslân heeft in 2021 al besloten dat er een duidelijke focus komt op verduurzamen.

Zonnepanelen vormen een belangrijke rol in het doel van de gemeente om in 2030 70% van de elektriciteit duurzaam op te wekken. Dit kunt u lezen in het beleidskader wat is opgesteld.

Als u geen zin heeft om het hele beleidskader te lezen kunt u ook de samenvatting bekijken in deze infographic van de gemeente Noardeast-Fryslân. In 2050 moet 100% van het stroom in Dokkum opgewekt worden met zonne-energie.

Zonnepanelen verdienen u niet alleen geld, maar zijn ook nog goed voor het milieu. Het reguliere stroom wordt vaak opgewekt met fossiele brandstoffen. In dit proces komt een boel Co2 vrij, wat een belangrijke rol speelt in de klimaatverandering.

Zonnepanelen in Dokkum zetten daarentegen het zonlicht om naar stroom, zonder dat er Co2 vrijkomt. U verkleint dus uw footprint op het milieu.

verduurzaamde woning met zonne-energie

Installatie door echte vakspecialisten

Bij  Zonnepanelen Friesland bent u verzekerd van een gedegen en betrouwbare zonnepanelen installatie in Dokkum. De installatie wordt uitgevoerd door professionele installateurs die bij ons in dienst zijn.

We beschikken over een groot team van gedegen vakspecialisten die alles weten over zonne-energie. Al onze mensen zijn intern opgeleid en worden nog regelmatig bijgeschoold. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en innovaties, zodat we altijd werken met de beste producten en materialen.

Tegelijkertijd worden onze mensen nooit op twee projecten tegelijkertijd gezet. Hierdoor hebben ze de volledige focus om uw zonnepanelen in Dokkum conform wettelijke voorschriften te installeren.

ZZP’ers zijn vaak met meerdere projecten tegelijk bezig, hierdoor blijft de klant in veel gevallen zitten met onafgemaakt werk en onzekerheid. Wij maken duidelijke afspraken en ronden de volledige levering en installatie bij een gemiddeld project binnen een dag af. Daarom werken we niet met ZZP’ers.

Zonnepanelen geinstalleerd door vakspecialisten

Rendement zonnepanelen Dokkum

Wij zorgen ervoor dat u een zo hoog mogelijk rendement behaald op uw zonnepanelen in Dokkum. In ons vrijblijvend adviesgesprek informeren we u in de breedte over de mogelijkheden.

Vaak is het rendement op de lange termijn hoger als u voor zonnepanelen met een hoge stroomopbrengst gaat.

Hiernaast speelt de levensduur van de pv panelen een belangrijke rol. Hoe langer zonnepanelen mee gaan hoe langer er tijd is om stroom op te wekken en geld te verdienen.

Gemiddeld geven leveranciers 25 jaar opbrengstgarantie op de zonnepanelen. Maar er zijn ook al zonnepanelen met een levensduur van 30 tot 40 jaar.

Welke merk en type zonnepanelen is het meest geschikt voor uw situatie? Onze regionale adviseurs maken de beste opties voor u overzichtelijk.

Vul het contactformulier in en plan een vrijblijvend advies voor zonnepanelen Dokkum.

Zonnepanelen Dokkum rendement

Zonnepanelen in Dokkum door de regionale specialist uit Friesland

Zoals je duidelijk kunt afleiden uit onze naam zijn we de regionale specialist uit Friesland voor Friesland. We leveren zonnepanelen in Dokkum en de rest van onze provincie.

Doordat we een regionale focus hanteren zijn we in staat om snel te leveren. Tegelijkertijd stelt het ons in staat om bij elk project kwaliteit te leveren met een persoonlijke benadering.

We haasten ons niet, maar nemen onze tijd om er zeker van te zijn dat alles perfect uitgevoerd wordt. Gezamenlijk verduurzamen we de provincie Friesland met zonne-energie op de daken.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Dokkum.  

De regionale specialist voor zonnepanelen in Dokkum
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat