Zonnepanelen Harlingen

Wilt u zonnepanelen in Harlingen laten plaatsen en installeren? Ontvang dan gratis advies op maat en ontdek hoeveel geld u kunt besparen.

Onze adviseurs berekenen vrijblijvend de terugverdientijd, levensduur, stroomopbrengst, kosten en overige inzichten. Deze data bundelen we in een adviesrapport zodat u kunt beslissen of zonnepanelen in Harlingen voldoende rendement opleveren in uw situatie.

Doorgaans besparen onze klanten €1200,- per jaar. Wilt u ook verduurzamen en besparen? Vraag dan gratis advies op maat aan voor zonnepanelen Harlingen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zonnepanelen Harlingen totaalservice

We plaatsen zonnepanelen in Harlingen met onze totaalservice. Dit houdt in dat we de levering, ontwerp, installatie en montage van begin tot eind voor u uitvoeren. Al het werk wordt uitgevoerd door onze ervaren vakmensen. Zodat u verzekerd bent van een gedegen zonnepanelen systeem met een hoge stroomopbrengst.

We zorgen ervoor dat uw dak gevuld wordt met de beste zonnepanelen van het moment. Dit houdt in dat de zonnepanelen een hoog Wattpiek vermogen hebben. Als u nu zonnepanelen laat plaatsen, dan wilt u geen stroomopbrengst mislopen door verouderde zonnepanelen.

Mocht u dus een offerte hebben van een andere zonnepanelen installateur. Laat hem dan altijd even vrijblijvend nakijken door onze adviseurs. Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw zonnepanelen Harlingen.

Zonnepanelen Harlingen

Terugverdientijd van zonnepanelen in Harlingen

Harlingen kent gemiddeld per jaar 1030 zonuren. Dit is ruim voldoende om een goed rendement met zonne-energie te behalen. Als wij uw zonnepanelen in Harlingen plaatsen, dan kunt u rekening houden met een terugverdientijd van 5 jaar. Dit gaat gepaard met een gemiddelde jaarlijkse besparing van €1200.

Ondertussen mogen we van de moderne zonnepanelen een minimale levensduur van 25 jaar verwachten. Dit betekent dat u 20 jaar lang kunt genieten van gratis groene stroom. Hierdoor bespaart u veel geld op de energierekening en stoot u minder CO2 uit.

Laat de precieze terugverdientijd voor zonnepanelen in Harlingen uitrekenen voor uw woning. Vraag gratis advies aan!

Zonnepanelen in Harlingen

Erkend installateur voor zonnepanelen in Harlingen

Laat uw zonnestroom systeem installeren door erkend zonnepanelen installateur in Harlingen. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de installatie uitgevoerd wordt door een vakman met de juiste certificering.

Dit is goed voor de duurzaamheid van het systeem. In Harlingen installeren we zonnepanelen conform de laatste technische standaarden, waardoor de levensduur van het systeem verlengd wordt.

Tegelijkertijd wordt het systeem nauwkeurig getest, zodat de prestaties optimaal zijn. Tijdens het testen, finetunen we uw zonnepanelen in Harlingen, net zolang totdat de optimale stroomopbrengst is bereikt.

Daarnaast eisen veel leveranciers dat hun zonnepanelen geïnstalleerd worden door een installateur met de juiste certificaten. Gebeurt dit niet, dan kan de garantie komen te vervallen.

Zonnepanelen Friesland is een erkend zonnepanelen installateur. We worden erkend door verschillende kwaliteitsregisters waaronder: Techniek Nederland, InstallQ, QBISnl en Sterkin (De Echte Installateur).

Installatie zonnepanelen Harlingen

Zonnepanelen kopen in Harlingen voor de juiste prijs

Als u zonnepanelen wilt kopen in Harlingen, dan leveren wij voor de juiste prijs. Dit houdt in dat u kwalitatieve zonnepanelen koopt voor de beste prijs in de markt. Dit is inclusief levering, montage en installatie.

Bij Zonnepanelen Friesland bundelen we onze inkoopkracht, met andere zonnepanelen bedrijven. Omdat we collectief inkopen, kunnen we goede prijzen onderhandelen. Door het inkoopvoordeel zijn we in staat om onze klanten de beste prijs in de markt te bieden.

Bent u hierin geïnteresseerd? Vraag dan een gratis zonnepanelen advies aan voor zonnepanelen Harlingen. Onze adviseurs nemen binnen 24 uur contact met u op.

We komen vrijblijvend langs op locatie en inspecteren de meterkast en andere punten. Op basis van uw wensen maken we een vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen op schuin dak in Hengelo

Wat kosten zonnepanelen?

De kosten voor zonnepanelen in Harlingen variëren per plaatsing. Niet elke woning is gelijk en daarom is maatwerk noodzakelijk om een optimale stroomopbrengst te bereiken.

Onze adviseurs komen vrijblijvend langs om de woning te inspecteren. Dit is een stukje zekerheid voor onszelf, maar ook voor onze klanten. We willen er zeker van zijn dat ons advies klopt.

Als er bijvoorbeeld schaduw op één van de zonnepanelen valt, dan moeten er micro-omvormers of zonnepanelen optimizers geplaatst worden. Hierdoor stijgen de kosten, maar het zorgt er wel voor dat de prestatie van het hele zonnestroom systeem niet achteruit gaat.

Nadat we langs geweest zijn ontvangt u van ons een adviesrapport met de inzichten. Bijbehorend ontvangt u een factuur met een vaste prijs voor de besproken werkzaamheden. Zo heeft u duidelijkheid over de kosten van uw zonnepanelen in Harlingen, voordat u het besluit neemt.

Zonnestroom systeem plaatsing op vrijstaande woning

Zonnepanelen subsidies voor Harlingen

Helaas zijn er geen lokale zonnepanelen subsidies in Harlingen beschikbaar. Op de website van de gemeente, vindt u een overzicht van alle subsidies in Harlingen.

Op het gebied van landelijke subsidies en regelingen, heeft u het voordeel dat u geen BTW hoeft te betalen. Dit geldt voor de aankoop van zonnepanelen in Harlingen, maar ook voor de installatie. Andere gerelateerde werkzaamheden zoals aanpassingen in de meterkast zijn ook BTW vrij. Omdat u de BTW niet meer hoeft voor te schieten, daalt het investeringsbedrag voor zonne-energie.

Als u zakelijk wilt investeren in zonnepanelen dan zijn er tal van andere subsidies mogelijk. Denk hierbij aan de ISDE, Energie-investeringsaftrek en de Kleinschaligheidsaftrek (KIA).

Particulier of zakelijk, onze adviseurs maken een overzicht van de subsidies. Hiernaast helpen we bij de aanvraag van subsidies, mits de zonnepanelen in Harlingen door ons geplaatst worden.

Veranda met dak vol zonnepanelen in Harlingen

Uw regionale specialist in zonne-energie

Zonnepanelen Friesland is uw regionale zonnepanelen specialist in Harlingen. Zoals de naam al doet vermoeden leveren we onze zonnepanelen systemen uitsluitend in de provincie Friesland.

Met een groot team van lokale adviseurs, monteurs en installateurs dragen we ons steentje bij om Harlingen te verduurzamen. Dit doen we met A-merk zonnepanelen, geïnstalleerd door onze erkende installateurs.

We zijn een lokale partij die persoonlijke service levert. We vinden het niet erg om wat extra tijd te investeren om alles goed uit te leggen. Daarnaast zijn we altijd in de buurt van onze klanten. Dit betekent dat we snel en flexibel kunnen leveren, maar ook in de buurt zijn voor onderhoud.

Door de korte reistijden betaalt u minder geld aan voorrijkosten en er wordt ook nog eens minder CO2 uitgestoten. Tegelijkertijd ondersteunt u hiermee de lokale economie, in plaats van de grote bedrijven. Kies ons als uw regionale specialist voor zonnepanelen Harlingen.

Rijtjeswoning met zonnestroom systemen
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze Servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat