Zonnepanelen Lemmer

Laat uw zonnepanelen in Lemmer plaatsen door de regionale specialist uit Friesland. We zijn leverancier van alle A-merken en geven een vrijblijvend en gedegen advies op maat.

We maken de beste merken en typen panelen voor uw adres in Lemmer inzichtelijk. Zodat u precies weet wat er mogelijk is. Hierna ontvangt u van ons een voorstel met een vaste prijs voor de beoogde werkzaamheden.

Geen onverwachte verassingen, maar een duidelijke prijs voor onze zonnepanelen compleet service. Aankoop, levering, ontwerp, installatie en montage met hulp bij aanvraag van subsidies. Plan een gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor zonnepanelen Lemmer.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen Lemmer compleet service

Met de compleet service voor zonnepanelen in Lemmer kunt u genieten van zonne-energie, zonder dat u hier werk van heeft. Ons grote team van vakspecialisten zorgt ervoor dat er een hoogwaardig zonnepanelen systeem geplaatst wordt.

Dit houdt in dat we gebruik maken van A-merk zonnepanelen met een bewezen hoge stroomopbrengst in combinatie met de beste omvormers. Tegelijkertijd houden we rekening met de levensduur van de apparatuur.

We berekenen welke combinatie voor uw situatie het beste rendement behaald en adviseren hierover. Hierdoor krijgt u inzicht in de verschillende mogelijkheden en wordt inzichtelijk hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen Lemmer.

Zonnepanelen Lemmer

Advies zonnepanelen in Lemmer

Onze regionale adviseurs voorzien u van een vrijblijvend adviesplan op maat voor zonnepanelen in Lemmer. Hiervoor nemen we eerst telefonisch contact op en bespreken we uw wensen. Door middel van een gratis dakscan krijgen we verschillende inzichten over uw woning of bedrijf.

Dit betreft:

  • De helling van uw dak in Lemmer.
  • Het aantal zonuren per maand en jaar.
  • De stand van de zon ten opzichte van uw dak.
  • Accurate berekening van de stroomopbrengst per maand en jaar etc.

De bovenstaande data combineren we met het vermogen van de zonnepanelen en omvormer. Zo berekenen we de stroomopbrengst, terugverdientijd, rendement, besparing per jaar en maand, milieubepaling en meer.

Dit combineren we in een uitgebreid adviesplan op maat die uw situatie perfect weerspiegeld. We komen langs op locatie om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.

Vraag een adviesplan op maat aan voor zonnepanelen Lemmer.

Zonnepanelen in Lemmer

Aankoop van zonnepanelen

Wij leveren alle A-merk zonnepanelen in Lemmer die er verkrijgbaar zijn. In totaal plaatsen we meerdere zonnepanelen systemen bij onze klanten per dag. Hierdoor zijn we in staat om grote voorraden van zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmateriaal aan te houden.

Hierdoor kunnen we uw zonnepanelen systeem in Lemmer zonder oponthoud plaatsen. Tegelijkertijd profiteert u mee van onze inkoopvoordelen. Doordat we in staat zijn goede prijzen af te dwingen bij onze leveranciers, is de prijs van onze compleet service relatief voordelig.

We bieden de beste prijs in de markt voor echte kwaliteit. Met kwaliteit bedoelen we de combinatie van een hoge stroomopbrengst, gecombineerd met een stevig systeem wat u minimaal 25 jaar dient.

De precieze stroomopbrengst en levensduur van de zonnepanelen zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u een optimaal rendement behaalt met zonnepanelen Lemmer.

Schuin dak met dakkapel en zonnepanelen in Lemmer

Levering en installatie

De levering en installatie van uw zonnepanelen in Lemmer gebeuren in een dag. Het duurt alleen langer wanneer het een groot project betreft, maar dan hoort u dit op voorhand.

De zonnepanelen worden geïnstalleerd door onze vakkundige installateurs, die alleen bij ons in dienst zijn. Dit houdt in dat we geen zaken doen met ZZP’ers, maar gebruik maken van ons eigen team.

Onze teams worden nooit op meer dan één project tegelijkertijd gezet. Hierdoor kunnen ze zich volledig focussen op één en hetzelfde project. Pas wanneer dit succesvol is afgerond gaan ze door naar de volgende.

We worden als bedrijf benoemd door verschillende kwaliteitsregisters. Hierbij kunt u denken aan:

  • InstallQ
  • Sterkin – De echte installateur
  • QBISnl
  • Techniek Nederland

Hiermee bent u er zeker van dat wij uw zonnepanelen in Lemmer installeren op professionele wijze. Waarmee de garantie op uw zonnepanelen tegelijkertijd gewaarborgd is.

duurzame zonne-energie installatie op hellend dak

Verduurzamen met zonnepanelen in Lemmer

Met zonnepanelen in Lemmer draagt u bij aan de verduurzaming van de gemeente De Fryske Marren. Zonne-energie is namelijk een schone manier om elektriciteit op te wekken.

Hierbij komt in het proces om stroom op te wekken geen Co2 vrij, zoals dat bij fossiele brandstoffen wel het geval is. Aangezien de overheid en daarbij ook de lokale gemeentes zoals de De Fryske Marren hebben besloten te verduurzamen, is de transitie naar zonnepanelen onvermijdelijk.

Gelukkig hoef je de investering voor zonnepanelen niet alleen te maken voor het milieu. Het is namelijk ook ontzettend voordelig voor de portemonnee. Met zonnepanelen in Lemmer bespaar je al snel €1000,- per jaar.

De prijs voor stroom is in de laatste tijd aanzienlijk toegenomen. Dit is één van de belangrijke redenen waarom het investeren in zonne-energie lucratief is.

verduurzamen met zonnepanelen in Lemmer

0% BTW op zonnepanelen Lemmer

Sinds 1 januari 2023 is het niet meer nodig om de BTW op zonnepanelen in Lemmer voor te schieten.

De overheid heeft het extra makkelijk gemaakt voor u als consument. De BTW op zonnepanelen is verlaagd van 21% naar 0%. Deze kostenreductie wordt standaard verrekend in de prijs. U betaalt in 2023 dus aanzienlijk minder voor uw zonnepanelen.

Voor kosten aan werkzaamheden die direct gerelateerd zijn aan de zonnepanelen, kunt u wel nog de BTW terugvragen. Ons team van vakkundige adviseurs adviseert hierover, maar helpen ook bij de aanvraag hiervan. Hierbij kunt u denken aan het vervangen of uitbreiden van groepenkasten, aanpassingen aan het dak.

Wilt u zorgeloos genieten van de voordelen van zonne-energie? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies op maat voor zonnepanelen Lemmer.  

rijtjeswoning met BTW vrije pv panelen voor duurzame energie
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze Servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat