Zonnepanelen Franeker

Laat zonnepanelen in Franeker plaatsen en stap over op duurzame groene energie. Geniet van de maandelijkse energiebesparing, verhoog uw energielabel en woningwaarde. Wek uw eigen groene stroom op met zonne-energie.

Gemiddeld zullen uw zonnepanelen in Franeker 1030 zonuren per jaar omzetten in gratis groene stroom. Dit zijn ruim voldoende zonuren om een optimaal rendement te draaien. Hiermee kunt u de investering in zonne-energie al in 3 jaar terugverdienen.

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Franeker. Stap over op groene stroom en maak een duurzame stap richting de toekomst.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Advies op maat zonnepanelen Franeker

Vraag kosteloos een advies op maat aan voor zonnepanelen in Franeker. In ons adviesplan zetten we alle belangrijke zaken op een rij.

Wat nemen we mee in het adviesplan?

 • Opbrengstberekening
 • Maandelijkse en jaarlijkse energiebesparing
 • Milieubesparing in Co2 en aantal bomen
 • Terugverdientijd en levensduur van de zonnepanelen
 • 25 jaar garantie of meer
 • Beste zonnepanelen en combinatie omvormer voor uw situatie en meer

Eerst nemen we telefonisch contact op om uw wensen te bespreken. Hier is ruim voldoende tijd om al uw vragen te stellen. Onze adviseurs zijn allemaal lokale zonne-energie specialisten en ze weten alles van duurzame groene energie.

Vervolgens zal er een adviesplan op maat opgesteld worden. Als dit klaar is komen we langs om het adviesplan met u door te nemen. Dan zal u van ons een voorstel ontvangen voor onze totaalservice voor zonnepanelen in Franeker. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.  

Zonnepanelen Franeker

We leveren een totaalservice voor zonnepanelen in Franeker

Als u zorgeloos wilt genieten van zonnepanelen in Franeker, dan raden we aan gebruik te maken van onze totaalservice.

Wanneer het advies naar wens is geweest ontvangt u van ons een voorstel. Het voorstel bevat een vaste prijs voor de besproken werkzaamheden. Geen verassingena achter en geheel vrijblijvend.

Als alles naar wens is kunt u het ondertekenen of er nog even over nadenken.

Na de ondertekening gaan we over tot de totaalservice:

 1. Vrijblijvend advies op maat
 2. Ontwerp met optimaal rendement
 3. Levering, installatie en montage
 4. Zonnepanelen verbinden met omvormer en installatie app
 5. Uitleg van alle functionaliteiten en we ruimen alles op

Alle werkzaamheden worden geleverd op een datum die we gezamenlijk afspreken. Met onze totaalservice worden uw zonnepanelen in Franeker geplaatst in één dag.

Na een dag aan werkzaamheden kunt u zorgeloos genieten van de voordelen van duurzame energie.

Zonnepanelen in Franeker

Welke subsidies zijn er beschikbaar?

Franeker maakt deel uit van de gemeente Waadhoeke. De gemeente geeft aan dat ze de inwoners van Franeker stimuleren om zonnepanelen te nemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van een aantal landelijke subsidies en leningen:

 • Energiebespaarlening: heb je op dit moment niet genoeg geld om te verduurzamen? Met de Energiebespaarlening kunt u een voordelige lening aan gaan om zonnepanelen in Franeker aan te schaffen. De zonnepanelen moeten de lening betalen.
 • 0% BTW op zonnepanelen: Vanaf het jaar 2023 wordt er geen BTW meer gerekend over zonnepanelen. Voorheen kon u de BTW terugvragen en had u hier werk van. Tegenwoordig zit het voordeel al standaard berekend in de verlaagde prijs.

Onze specialisten in duurzame energie zijn altijd op de hoogte van de laatste subsidies. Vaak zijn lokale subsidies maar van korte duur. Wilt u weten of u zonnepanelen subsidie in Franeker kunt krijgen? Plan dan een vrijblijvend advies in!

vrijstaande woning met zonne-energie systeem met subsidie

Welke voordelen bieden zonnepanelen in Franeker?

Door zonnepanelen in Franeker te laten plaatsen kunt u genieten van de voordelen van duurzame energie. Hieronder leggen we de verschillende voordelen uit.

 

Wek je eigen duurzame groene stroom op

Er is niks mooiers dan je eigen duurzame groene stroom op te wekken met zonnepanelen. U kunt de stroomopbrengst per uur, dag, week of maand monitoren met de app. Zodat u precies weet hoeveel kWh u opwekt.

 

Bespaar  op de maandelijkse energierekening

U kunt met zonnepanelen in Franeker meer dan €1000,- per jaar besparen. Uiteraard is dit afhankelijk van de geschiktheid van uw dak. Hiervoor kun u contact opnemen, dan berekenen wij precies hoeveel geld u kunt besparen.

 

Draag bij aan de toekomst

Zonnepanelen zijn een duurzame en bewuste keuze. U bespaart er niet alleen veel geld mee, maar stoot ook aanzienlijk minder CO2 uit. Dit verkleint uw footprint op het milieu en hiermee uw impact op de klimaatverandering. Investeer in de toekomst, kies voor duurzame energie!

een vloers bijgebouw met zonnepanelen in Franeker

Zonnepanelen Kopen in Franeker

Wilt u voordelig zonnepanelen kopen in Franeker? Met onze totaalservice regelen we ook de aankoop van uw zonnepanelen, omvormers en benodigdheden.

We hanteren een grote voorraad aan verschillende merken en types. Maar voornamelijk de panelen die goed doorgetest zijn en een bewezen hoog rendement leveren voor een fatsoenlijke prijs.

Omdat we onze zonnepanelen groot inkopen onderhandelen we natuurlijk voor inkoopvoordeel bij de leverancier. Het voordeel wat we krijgen door groter in te kopen geven we door aan onze klanten. Hierdoor zijn we in staat onze zonnepanelen aan te bieden met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Dit maakt dat u met onze totaalservice heel voordelig zonnepanelen in Franeker kunt laten plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag advies aan!

plat dak met zonnepanelen Franeker

De lokale specialist in zonne-energie

Zonnepanelen Friesland is uw lokale specialist op het gebied van duurzame groene energie. Met een groot team van ervaren adviseurs, installateurs en monteurs helpen we de provincie Friesland naar een groenere toekomst. Onze totaalservice is alleen beschikbaar voor inwoners van de provincie.

We vinden het belangrijk om in de buurt te zijn van onze klanten. Door middel van een groot team en korte reistijden zijn we in staat om snel te leveren. Hiernaast zijn we door onze regionale betrokkenheid in staat om voldoende personeel te vinden. Die we vervolgens voorzien van uitgebreide interne opleiding om hun taak professioneel uit te voeren.

We blijven betrokken, ook na de plaatsing, voor onderhoud of het oplossen van eventuele storingen. Wij zijn een partij waar u van op aan kunt. Plan een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden met zonnepanelen Franeker.

duurzame woning wekt eigen duurzame energie op
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze Servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat