Zonnepanelen Burgum

Bespaar op uw energierekening met zonnepanelen in Burgum. Gemiddeld besparen onze klanten €1200,- per jaar. We zijn een erkend zonnepanelen installateur in Burgum en installeren zonnepanelen tot 450 Wattpiek per paneel. Hierdoor verdient u het zonnepanelen systeem binnen 5 jaar terug.

Vraag gratis advies op maat aan voor zonnepanelen Burgum.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur advies op maat

Zonnepanelen Burgum advies

Onze zonne-energie adviseurs voorzien u van een gratis zonnepanelen advies in Burgum. Een van onze ervaren adviseurs komt langs om uw wensen te bespreken. Tegelijkertijd worden belangrijke zaken in de woning gecontroleerd. Zoals de geschiktheid en ruimte op het dak, maar we controleren ook de meterkast.

Als de meterkast niet geschikt blijkt kunnen we aanpassingen maken of de meterkast vervangen. Vervolgens maken we een adviesplan op basis van uw stroomgebruik, wensen en eventuele verdere verduurzamingen in de toekomst. Mocht u een warmtepomp, laadpaal of thuisaccu willen laten installeren? Dan houden we hier rekening mee. Tegelijkertijd kunnen we ook deze producten leveren.

In het adviesplan vindt u belangrijke inzichten zoals de terugverdientijd, levensduur, stroomopbrengst, benodigde investering en meer. Allemaal berekend op basis van uw woning in plaats van gemiddelden. Vraag advies aan voor zonnepanelen Burgum.

Zonnepanelen Burgum

Totaalservice voor zonnepanelen in Burgum

Bij Zonnepanelen Friesland, leveren we een totaalservice voor zonnepanelen in Burgum. Het leveren van kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten staat centraal. Dit ziet u terug in beoordelingen van onze klanten, die ons beoordelen met een 4.9 uit 5.

Met onze totaalservice voorzien we in:

 • Advies
 • Ontwerp
 • Levering
 • Installatie en montage
 • Software en apps installatie
 • Aanvraag van subsidies
 • Fijne afwerking en ruimen alles op

Al het werk wordt van begin tot eind uitgevoerd door onze zonne-energie specialisten. We beschikken over een groot team van adviseurs, monteurs en installateurs die uw zonnepanelen systeem veilig plaatsen.

Het systeem wordt geoptimaliseerd voor optimale prestaties, zodat de stroomopbrengst maximaal is voor uw woning. Hiervoor maken we gebruik van A-merk zonnepanelen met een hoog Wattpiek vermogen. Op dit moment plaatsen we doorgaans zonnepanelen in Burgum met een vermogen van 430 Wattpiek.

Zonnepanelen in Burgum

Erkend zonnepanelen installateur Burgum

Het installeren van zonnepanelen in Burgum wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige installateurs. Allemaal hebben ze een uitgebreide interne opleiding gehad, waar jarenlange kennis van installateur op installateur wordt doorgegeven. Het leveren van kwaliteit is waar we voor staan, daarom investeren we veel geld in onze opleidingen.

Als bedrijf zijn we een erkend installateur en we zijn opgenomen in verschillende kwaliteitsregisters:

 • InstallQ
 • Techniek Nederland
 • QBISnl
 • Sterkin

Onze installateurs installeren uw zonnepanelen met een oog voor precisie en detail. Alle werkzaamheden van montage tot installatie worden uitgevoerd zoals voorgeschreven in de wet en regelgeving.

Sommige fabrikanten vereisen dat zonnepanelen geïnstalleerd worden door een erkend zonnepanelen installateur. Anders komt de fabrieksgarantie te vervallen. Als wij uw zonnepanelen in Burgum plaatsen, dan bent u er zeker van dat u de fabrieksgarantie behoudt.

Zonnepanelen installatie in Burgum

Voordelig zonnepanelen kopen in Burgum

Vraag een gratis offerte aan om voordelig zonnepanelen te kopen in Burgum. Doorgaans leveren we onze zonnepanelen gezamenlijk met onze totaalservice. Dit komt omdat lang niet iedereen over de kennis, opleidingen en certificaten beschikt om zonnepanelen te installeren. Daarom ontzorgen we onze klanten door al het werk uit handen te nemen.

Bij ons kunt u dus zonnepanelen kopen in Burgum, inclusief levering, montage en installatie. We leveren hoogwaardige zonnepanelen van gerenommeerde merken. Met de hoogste Wattpiek vermogens van het moment. Hiermee behaalt u hoge stroomopbrengst, waardoor u extra kunt genieten van de financiële voordelen van zonne-energie.

Onze totaalservice leveren we voor een vaste prijs, zonder veranderingen achteraf. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. Wilt u toch losse zonnepanelen aankopen? Dan kunt u contact opnemen voor een offerte op maat.

Zonnepanelen op schuin dak in Burgum

Verhoog uw woningwaarde met zonne-energie

Door zonnepanelen in Burgum aan te schaffen, verhoogt u tegelijkertijd de waarde van uw woning. Een woning met zonnepanelen is duurzamer en dit gaat gepaard met lagere maandlasten.

Waar u voorheen maandelijks geld betaalde voor stroom bij de energieleverancier. Wordt het stroomverbruik in de woning nu gedekt door het groene stroom wat u opwekt met zonnepanelen. De zonnecellen in de panelen zetten het zonlicht van de zon om in bruikbare groene stroom. Na de aanschaf van zonnepanelen, kunt u dus kosteloos groene stroom opwekken.

De huidige kopers van woningen in de markt, zijn hiervan op de hoogte. Kopers zijn daarom bereid meer geld te betalen voor een woning met zonnepanelen. Als u zonnepanelen in Burgum op uw woning laat plaatsen, dan kan het energielabel met twee labels stijgen. De koper kan voor duurzame woningen meer geld lenen, dan voor woningen met een laag energielabel. Dit werkt ook stimulerend voor de verkoop.

Twee onder een kap woning met zonnepanelen in Burgum

Zonnepanelen subsidies Burgum

Waar Burgum in het verleden lokale subsidies heeft gekend, zijn er op dit moment geen lokale zonnepanelen subsidies beschikbaar in Burgum. Als er nieuwe subsidies beschikbaar komen dan kunt u deze vinden op de website van  de gemeente Tytsjerksteradiel.

Maar dit betekent niet dat u geen voordeel heeft als u zonnepanelen koopt. Sinds 1 januari 2023 hoeven particulieren namelijk helemaal geen BTW meer te betalen over zonnepanelen. Dit geldt niet alleen voor zonnepanelen, maar bijvoorbeeld ook voor de installatiekosten van het zonnestroom systeem. Daarnaast hoeft u ook geen BTW te betalen over aanpassingen in de meterkast, mits deze werkzaamheden noodzakelijk zijn voor de zonnepanelen. Het is dus niet meer nodig om de BTW van 21% voor te schieten. Hierdoor zijn zonnepanelen toegankelijker geworden.

Gedurende het zonnepanelen advies, maken we een overzicht van de subsidies die van toepassing zijn op uw situatie. Als wij uw zonnepanelen in Burgum plaatsen, dan helpen we ook bij de aanvraag van subsidies. Zodat u hier zo weinig mogelijk werk van heeft.

Zonnestroom systeem op vrijstaande woning

Terugverdientijd en levensduur

Van onze zonnepanelen in Burgum mag u een minimale levensduur verwachten van 25 jaar. Dit is doorgaans gelijk aan de fabrieksgarantie die gegeven wordt vanuit de producten. Maar met het juiste onderhoud is het niet ongewoon dat  de zonnepanelen het langer volhouden.

De terugverdientijd van onze zonnestroom installaties ligt doorgaans tussen de 3 en 5 jaar. Maar dit kan verschillen per huishouden. Dit is afhankelijk van de legrichting waarop zonnepanelen op het dak geplaatst kunnen worden. Maar ook van de hoekhelling waarin de panelen gelegd worden en eventuele schaduwval.

Daarom maken we voor al onze klanten een maatwerk adviesplan. Hierin berekenen we voor uw woning de terugverdientijd, zodat u niet met gemiddelden hoeft te werken. Vraag direct gratis advies aan en ontvang een offerte op maat voor zonnepanelen Burgum.

Zonnepanelen systeem op plat dak
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze Servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat