Zonnepanelen Bolsward

Laat uw zonnepanelen in Bolsward plaatsen door de lokale zonne-energie specialist van Friesland.

Advies, ontwerp en installatie onder één dak. We installeren zonnepanelen met een hoog rendement, waardoor onze klanten gemiddeld €1200,- per jaar besparen.

Kies ons als uw ervaren en erkend zonnepanelen installateur in Bolsward. Hiermee bent u zeker van een hoog rendement, korte terugverdientijd en behoud van garantie.

Vraag gratis advies op maat aan en ontvang vrijblijvend een scherp geprijsde offerte. Onze ervaren adviseurs maken een adviesplan op maat, afgestemd op uw woning of bedrijfspand.

Na het advies weet u precies hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen Bolsward.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zonnepanelen Bolsward: vrijblijvend advies op maat

Het laten plaatsen van zonnepanelen in Bolsward vraagt om een investering. Hiermee draagt u bij aan een groenere toekomst, maar het moet ook goed zijn voor de portemonnee. In ons persoonlijk advies berekenen we voor uw woning of bedrijfspand o.a. het volgende:

 • Jaarlijkse stroomopbrengst
 • Benodigde investering voor uw stroomverbruik
 • Aantal zonnepanelen, merk en type
 • Terugverdientijd en levensduur
 • Jaarlijkse verdiensten in euro’s
 • Milieubesparing en meer

Het bovenstaande advies is de berekend op basis van uw persoonlijke situatie. Niet een algemeen rapport met wat dingen die opvallen. Maar een specifiek rapport waarin duidelijk wordt of de investering het waard is. Bespaar uzelf de tijd en moeite, laat ons het werk doen. Onze adviseurs berekenen vrijblijvend of zonnepanelen in Bolsward uit kunnen voor uw situatie.

Zonnepanelen Bolsward

Erkend zonnepanelen installateur Bolsward

Door te kiezen voor een erkend zonnepanelen installateur in Bolsward voorkom je problemen in de toekomst. Als bedrijf zijn we een erkend installateur. Dit houdt in dat we gecertificeerd zijn om onze eigen installateurs op te leiden en bewezen kwalitatieve installaties afleveren.

We worden erkend door kwaliteitsregisters zoals:

 • InstallQ
 • Sterkin – De echte installateur
 • QBISnl
 • Techniek Nederland

We beschikken over een groot team van ervaren installateurs. Allemaal beschikken ze over de juiste opleiding(en), certificaten en houden structureel vakinformatie bij. Onze installaties worden regelmatig gecontroleerd voor kwaliteit en we slagen altijd met vlag en wimpel.

 Kies voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Laat uw zonnepanelen in Bolsward installeren door de regionale specialist van Friesland.

Zonnepanelen in Bolsward

Voordelen van zonnepanelen in Bolsward

Door zonnepanelen in Bolsward te laten installeren vermindert uw CO2 uitstoot, draagt u bij aan een duurzame toekomst en bespaart geld.

Verdien gemiddeld €1200,- per jaar

Met zonne-energie kunt u eenvoudig €1200,- per jaar verdienen. Koop geen dure elektriciteit maar in bij de energieleverancier. Wek goedkoper uw eigen groene stroom op.

Verhoog de waarde van uw woning in Bolsward

Als u zonnepanelen aanschaft stijgt de waarde van uw woning in Bolsward. De panelen maken deel uit van de woning en garanderen een structurele aanvoer van gratis groene stroom.

Energielabel van de woning verhogen

De groene stroom opgewekt met zonne-energie is een duurzame oplossing voor grijze stroom. De CO2 uitstoot van uw woning daalt en het energielabel neemt toe. Ook goed voor de verkoop.

Terugverdientijd en levensduur

De terugverdientijd en levensduur spelen een belangrijke rol in het rendement van een zonnestroom systeem. Standaard zou u moeten streven naar een zo laag mogelijke terugverdientijd voor zonnepanelen in Bolsward.

Omdat wij gebruik maken van hoogwaardige zonnepanelen met een vermogen tot 450 Wattpiek per paneel. Verdient u uw investering snel terug. Hierdoor ligt de terugverdientijd gemiddeld tussen de 3 en 5 jaar voor een geschikt dak.

De meeste zonnepanelen die wij leveren hebben vanuit de fabrikant standaard 25 jaar garantie. Dit is fabrieksgarantie en dit ligt bij de producent. De levensduur ligt dus op papier ook op 25 jaar.

Echter plaatsen wij A-klasse zonnepanelen van goede kwaliteit, waardoor de zonnepanelen het garantietermijn kunnen overstijgen. Met het juiste onderhoud kan een zonnepaneel 30 jaar meegaan.

Zonnepanelen in Bolsward op schuin dak met korte terugverdientijd

Zonnepanelen in Bolsward totaalservice

In onze totaalservice voor zonnepanelen in Bolsward staat de ervaring van onze klant centraal. Daarom nemen we u zoveel mogelijk werk uithanden en proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen. Tegelijkertijd houden we u wel op de hoogte van onze werkzaamheden en heeft u inspraak gedurende het proces.

Onze totaalservice:

 1. Gratis advies en offerte
 2. Inkoop van panelen, omvormer, bekabeling en installatiemateriaal
 3. Levering bij uw woning of bedrijfspand
 4. Installatie en montage
 5. Installatie van de app om de stroomopbrengst te monitoren
 6. Duidelijke uitleg en beantwoorden van de laatste vragen
 7. Alles wordt netjes opgeruimd.

Als u uw zonnepanelen in Bolsward door ons laat plaatsen bent u gegarandeerd van kwaliteit met duidelijke communicatie en afspraken die nagekomen worden. Samen bespreken we de datum van plaatsing, een gemiddelde plaatsing wordt in één dag voltooid.

zonnestroom systeem op dak aangelegd met totaalservice

Zonnepanelen subsidies Bolsward

In de basis zijn er steeds minder lokale subsidies beschikbaar voor zonnepanelen in Bolsward. Hou de website van de Gemeente Súdwest-Fryslân in de gaten voor nieuwe lokale subsidies.

Sinds 1 januari 2023 heeft u standaard het voordeel dat er geen BTW meer in de prijs van zonnepanelen verwerkt zit. Voorheen moest de BTW door particulieren nog voorgeschoten worden, waardoor de investering toenam.

Het geld kreeg je later dan wel terug, maar het verhoogde wel de drempel om te kunnen investeren. Nu hoeft u dus helemaal geen BTW meer te betalen en bespaart u 21% op de gehele investering.

Mocht u niet over voldoende geld beschikken om te investeren in zonne-energie. Dan kunt u ook kiezen voor de Energiebespaarlening. Met deze lening kunt u met een gunstig rentetarief de investering in zonne-energie bekostigen.

Benieuwd naar de mogelijkheden met zonne-energie? Vraag gratis advies op maat aan voor zonnepanelen Bolsward.

Zonnepanelen subsidies Bolsward
Robert Wilbrink

Robert Wilbrink

Eigenaar

Ik ben Robert Wilbrink. Ik ben mede eigenaar en oprichter van Zonnepanelen Friesland. Mijn passie voor slimme techniek in combinatie met mijn kennis over elektrische installaties geven mij de drive om iedereen in de regio te helpen aan een op maat gesneden duurzame energie oplossing voor thuis.

Onze Servicegebieden

Wij zijn werkzaam in alle dorpen, steden en regio’s van de provincie Friesland. Hieronder vindt u meer informatie uitgelicht over verschillende van onze servicegebieden. 

Vrijblijvend advies op maat